Sandy Clay

Sandy Clay er en lækker blød sandmasse som aldrig tørrer. Du kan derfor snildt underholde de mindste med mange timers formning og modellering med sandet.  Sandy Clay er en giftfri masse og er velegnet til børn fra 3 år og opefter.

Mangler du ideer til aktiviteter for børnene på en regnfuld og kedelig dag, kan du med stor succes benytte dig af den populære modelleringsmasse Sandy Clay. Her kan børnene lave deres egne sandslotte, figurer,  eller landskaber til leg med figurer og biler.
Du kan både købe Sandy Clay som masse alene. Hertil fås der forskellige sortimenter med sandforme, som kan benyttes hertil.
Ellers er der også startsæt med forskellige temaer, hvortil der også hører papfigurer og baggrund med, som kan bruges sammen med sandet. Skal der være lidt mere "styr" på sandet, er der også en helt stor sandkasse med tilbehør, som måler 40x60 cm.

Sandy Clay er både en billig og underholdende modelleringsmasse at vælge. Som nævnt tidligere tørrer sandet ikke op som andre modelleringsmasser, og kan derfor bruges igen og igen. Der er altså ubegrænset mængde af kreativ leg for dine børn.

Kun fantasien sætter grænser og du kan nemt bruge masser af tilbehør fra din normale sandkasse eller lignende.

Leder du efter andre ideer indenfor modellering, kan du også tage et kig på Foam Clay og Silk Clay, som er i familie med Sandy Clay.

Silk Clay er en  i forhold til Sandy Clay en helt anden oplevelse indenfor modellering. Silk Clay er glat og silkeblød, og luftørrer til en let og luftig masse.

Foam Clay tørrer på samme måde, men er en mere struktureret i massen. Det er stadig et let emne at arbejde med, men er i stedet bestående af små kugler, som giver et andet udtryk til dine figurer.