Poselukker

Poselukkere til sikker lukning af dine affaldsposer og affaldssække. Du kan både få stålsnøre med eller uden PE-belægning, som både kan lukkes manuelt eller ved hjælp af tilhørende drillapparat. Herudover finder du også helt almindelige røde strips, som oftes bruges til poselukning. Stålsnøren og poselukkerne i plastik er især beregnet til større affaldssække, hvor der ikke kan bindes knude på sækken, når den er fyldt. Herved er du fri for affald der falder ud, hvis du selv skal køre det på affaldsterminal, eller du får affaldet afhentet.

Stålsnøren kan du vælge i 2 forskellige udgaver. Enten galvaniseret stål eller PE-belagt stål. Stålsnørerne er i 3 længder, og er især gode til lukning af større affaldssække. Længderne stålwirerne fås i er enten 15 cm, 20 cm eller 25 cm. Dette er den kraftigste model indenfor vores sortiment af poselukkere.

Poselukkerne i form af røde strips, er ligeledes i 3 størrelse. Du kan få disse strips i 12 cm, 18 cm eller 32 cm. Egner sig godt til mellemstore affaldsposer og sække, og er super nemme at lukke poserne med.

Til mindre poser som f.eks. almindelige fryseposer eller spandeposer, kan du også få poselukkere i hvidt papir med en indvendig metaltråd. Poselukkeren i papir er hurtig at lukke rundt om din pose og herefter twiste de to ender rundt om hinanden, indtil posen er strammet til.