Rundstok

Rundstok i træ » Stort udvalg af billige rundstokke online. ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Køb rundstok » Billige rundstokke online

Køb rundstok hos Grafical.dk og få dine nye rundstokke leveret lige til døren. Slip for besværet med selv at slæbe dem hjem, når du handler online. Et kosteskaft kaldes også for en rundstok.

Rundstok til hobbyprojekter

Hos Grafical finder du et godt udvalg af rundstokke i mange forskellige tykkelser og længder. Vore rundstokke er beregnet til hobbybrug og DIY-projekter. Der er ikke tale om f.eks. den type rundstokke du bruger til hegn, hjemme i haven. Derimod har vi f.eks. rundstokke bøg, som du kan bruge til at alve rammen omkring forskellige typer pileflet, eller til træfigurer og andre kreative projekter, hvor en træ rundstok er brugbar.

Træ rundstok

Alle vore rundstokke er lavet i træ. Så leder du efter en rundstok bøg eller rundstok eg, er du kommet til det rette sted. Rundstokke i birk er yderst populære til hobbyprojekter. Skal du male på en træ rundstok, anbefaler vi altid, at du først behandler træet ved f.eks. at lakere det, eller pensler det med PVA-lim. På den måde sikrer du, at din rundstok ikke suger al malingen til sig. Det sparer dig for maling. Du kan gøre det nemt for dig selv ved at anvende vores spraylak og spraymaling, når du skal male på rundstok.

Køb et rundstok juletræ

Her i varegruppen kan du også finde filigranjuletræer lavet med rundstokke. Et rundstok juletræ er f.eks. ideelt at bruge som pynt eller som en hjemmelavet pakkekalender. Hæng små pakker på dit juletræ af rundstokke og stil det frem som et hyggeligt skue i julemåneden.
Er vores juletræ lavet af rundstokke ikke stort nok? Eller vil du gerne have et der ser lidt anderledes ud? Så kan du naturligvis lave dit eget rundstok juletræ med nogle af vore mange rundstokke.

Rundstokke på tilbud

Vi har ofte rundstokke på tilbud, så det er en god idé at kigge forbi siden her ofte, hvis du gerne vil købe en bestemt rundstok til exceptionelt lave priser. Du kan naturligvis også gøre det lettere for dig selv ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så får du automatisk besked, når vi har gode rundstok tilbud. Derudover får du særlige tilbud som kun gælder for nyhedsbrevsmodtagere, og du deltager helt automatisk i lodtrækningen om fede præmier.

Fandt du ikke den rundstok eller de rundstokke du lige stod og manglede? Eller er der andet, du har brug for, men ikke kan finde på vores side? Så står vores søde kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig. Giv dem et ring eller send en mail, så vender de lynhurtigt tilbage med svar på dine spørgsmål.