Rulleøjne

Kæmpe udvalg i rulleøjne til hobby projekter. Du kan vælge mellem øjne til at lime på også kaldet selvklæbende rulleøjne samt rulleøjne til påsyning. Vi har rulleøjne i mange forskellige størrelser lige fra små øjne på 4 mm i diameter og op til kæmpe rulleøjne med en diameter på 20 mm eller 2 cm. Vi har både sort hvide rulle øjne samt farvede rulleøjne med øjenlåg i flere farver.

Så er det her der findes rulleøjne til dine kreative idèer. De er flade på bagsiden nogle er selvklæbende og andre skal limes fast. Altid faste lave priser og hurtig levering.

Hvad er rulleøjne?

Rulleøjne har en pupil som kan bevæge sig inde i en klar plastik skal, som skal forestille et øje. Det får dine dekorationer, figurer eller bamser til at se mere livagtige og sjove ud, når de rullende pupiller bevæger på de runde hvide skiver.

Vi har også kortnåle eller tegnestifter med rulleøjne på, som kan bruges til opslagstavler. Det ser rigtig sjovt ud og får din opslagstavle til at se mere hyggelig ud.

Vi har flere blandede pakker med rulleøjne i flere størrelser både store og små.

Rulleøjne til at sy på bamser har en lille krog på bagsiden ligesom nogle knapper har det, som du kan sy tråden fast til rulleøjet med.