Rulleborde og sortering

Hos Grafical.dk forhandler vi et udvalg af miniskiftevogne, rulleborde og sorteringsvogne.
Vi har også robuste trækvogne med affaldscontainer,
kost, spade og affaldsspand. Jeg arbejdede engang på et lager, hvor vi pakkede dekorationsartikler. Vi havde 2 indkøbsvogne samt et par rulleborde at gå rundt og indsamle varer til de enkelte ordrer. Det var klart bedst at få fat på et rullebord, hvor du ikke skulle række langt ned i efter varerne. Så der var rift om rullebordene.

I vores webshop kan du købe både sorteringsvogne og rulleborde til billige priser ift. hvor god kvalitet, der er tale om.

Det er profesionelle produkter, vi fører, så det er beregnet til at kunne holde til mange års dagligt brug.

Rullebord
Hos Grafical.dk kan du købe rulleborde. Disse borde er særdeledes velegnede til påfyldnings- og afrydningsopgaver blandt andet i kantiner, på hoteller og lagre. Rulleborde der er perfekte til påfyldnings- og afrydningsopgaver. Mange bruger bordene i kantiner, på hoteller eller på lagre. Bordene har 3 bordplader, og kan fås i rød og blå.

Det er vigtigt, at der ikke ligger vand langs kanten på bordpladen. Hvis vandet kommer under bordpladen, skal bordpladen løftes, og tørres op, ellers kan du risikere at stativet ruster. Stativet er lavet af stål, og er malet hvidt.

I kantinen på min gamle skole, blev rullebordet brugt til, at man kunne sætte brugte tallerkener, gafler og knive på. Vi havde en ordning, der gik ud på, at man skulle tørre de borde af man har sat ved. Derfor blev et rullebord brugt til at have spande med varmt vand stående, så alle elver ikke skulle ud i køkkenet. Rullebordene kan bruges til mange ting.

Det er vigtigt at holde rullebordet tørt, hvis ikke rullebordet bliver holdt tørt kan det ruste, derfor er det vigtigt altid at have en kuld i nærheden, så vandet ikke ligger der for længe.

Sorteringsvogn
Hos Grafical.dk kan du købe sorteringsvogne. Vi har flere udgaver bl.a. sække og de mere robuste med affaldscontainere på. Til nogle af disse medfølger der 1 kost, 1 spade og en lille affaldsspand. Stort udvalg af sorteringsvogne, fås med låg og uden pedal, som trækvogn med tilhørende affaldcontainer, kost, spade og affaldsspand eller 2 x affaldscontainer, kost, spade og lille affaldspand.

De robuste trækvogne med affaldscontainere, kost, spade og affaldsspand, er perfekte til udendørsbrug. pedeller der skal samle affald eller ordne andet på udendørs arealet, kunne have stor glæde af en af disse trækvogne. Alt efter hvad der skal gøres på de udendørs arealer kan man vælge mellem en trækvogn med 1 eller 2 containere.