Reolsystem

Reolsystem til gode priser. Vi har alt tilbehør til dine reolsystemer. Bestil i dag og få hurtig levering. ✓ Billig fragt ✓ +50.000 produkter ✓ 5 stjerner på Trustpilot.
Inventarhjul, H: 13 mm, dia. 100 mm, 4stk.
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Reolsystem og tilbehør til gode priser

Køb dit næste reolsystem hos Grafical til billige priser. Vi har et stort udvalg af forskelligt tilbehør til dit nye reolsystem. Alt fra nye hylder, vægskinner, melaminhylde eller måske en ny brochureholder. Så bliver du hurtig klar med din nye opsætning, om det så er på kontoret, hjemmet eller på værkstedet, så er der masser af muligheder. Bestil din vægreol eller andet butiksinventar hos Grafical i dag og få den hurtig leveret.

Reolsystem til væg

Her på siden finder du reolsystem væg som du helt selv kan sætte op. Her kan du både få en ny vægskinne, så du kan hænge alle de hylder op, som du har brug for. En væg reol er jo ikke meget værd uden en hylde. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at få hyldebærer med også. Derudover finder du masser af andet tilbehør end kun vægskinner til hylder. Der findes både helt nye hjul, så du kan få kørende reolsystemer, hvis der er brug for det.

Hvorfor bruge et væghængt reolsystem?

Et stort plus ved reolsystem væghængt er at det spare en masse plads er ofte meget mere robust end eksempelvis et reolsystem på hjul. Du kan derfor sagtens have et reolsystem værksted så du har et sted at ligge alle dine tunge værktøjer. Her kan man med fordel selvfølgelig gå med et reolsystem stål så man er helt sikker på, at det kan holde til en masse.

Her på siden finder du også hvidt reolsystem som fungere rigtig godt på både kontorer og i eksempelvis butikker. Et hvid reolsystem er meget simpelt og er super nemt at gøre rent. Derfor kan man også sagtens bruge et reolsystem i hjemmet, hvis man eksempelvis har et opbevaringsrum, hvor et reolsystem ville passe ind.    

Masser af tilbehør til vores reolsystemer

Her hos Grafical finder du nemt et billig reolsystem eller de få komponenter, du måske står og mangler til det reolsystem, du allerede har. Vi har det hele! Men er det ikke lige en ny vægskinne reol, en hyldebærer, en trådhylde eller et trådnet, så har vi også masser af andre spændende ting. Vi har blandt andet mange forskellige hyldeforkanter, så du kan holde styr på dine ting. Vi har også rigtig gode labelprintere, som du finder lige her.  Du kan også finde et udvalg af vores skamler eller trappestiger. Her kan du bl.a. finde vores populære elefantfod, så du kan nå op til den øverste hylde.