Origamipapir

Origamipapir anvendes til Origami, som er kunsten at kunne folde et kvadratisk eller rundt papir stykke papir – formen er lige meget, men det er enkelt. De fleste papirflyvere er foldet af origamipapir og nogle få er blot buet papir. Man kan lave mange ting med origamipapir. Ordet origami er japansk og betyder papirkunst, origami stammer oprindeligt fra Kina og opstod tilbage i 1700-tallet. Du kan bruge vores origami papir til mange fine foldninger. Du kan bl.a. folde stjerner, svaner, sommerfugle, hvis du bliver rigtig god, dinosaurer og en masse andre fine ting.

Origami er en rigtig flot papirkunst mange i dag beskæftiger sig med. Det kan være svært at komme i gang og finde de helt rigtige materialer. Hvis du ikke ønsker at bruge mange penge i starten , så hold øje med vores papir og karton outlet. Siden bliver ofte opdateret med nye ting. De er en let og billig måde for dig at skaffe de helt rigtige origamipapir hjem. Du kan på siden selvfølgelig også finde mange andre ting til kreative projekter.

Vi har et stort og flot udvalg af origamipapir i forskellige flotte farver, former og mønstre. Papiret fås både kvadratisk og rundt. Vi har også over 12.000 andre hobbyartikler på lager. Vi har hurtig levering og meget lave priser.

Origami er ikke det eneste der er oppe i tiden, bl.a. quilling er også en papirkunst mange er begyndt på i den senere tid. Quilling er en teknik hvor man ruller papirstrimler , du kan læse meget mere omkring quilling ved hjælp af linket.

Hvis man søger på origami eller origamipapir på YouTube kommer der mange videoer op, som inspirerer og demonstrerer dig til hvad man kan lave med et stykke kvadratisk eller enkelt stykke papir. Det er en rigtig god måde at starte op på - held og lykke.

Hvad er forskellen på origamipapir gramvægte?
Når du kigger på vores origamipapir, så vil du se forskellige slags gramvægte. Men hvad betyder 80 gram og 100 gram osv? Gramvægten på papir henviser til papirets vægt, og det er gramvægten pr. kvadratmeter papir.  (og altså ikke hele papir arket) - Kort sagt, så kan man sige at jo lavere gram jo tyndere er papiret. Jo højere gram , jo tykkere er papiret. Til sammenligning så er almindeligt printerpapir cirka omkring de 80 gram. Men hvorfor er gramvægten på origamipapir vigtigt? Origamipapir med en lav gramvægt er tyndere og derfor lettere at folde, men er også mere delikat og sart. Højere gramvægt er derimod stærkere og mere holdbart, men også  sværere at folde. Så derfor er det vigtigt at vide gramvægten på origamipapir.