Porcelænstuscher

Stort udvalg i porcelænstuscher til billige priser, vi har altid mange gode tilbud på porcelænstusch i mange forskellige farver både heldækkende tusser, semi dækkende, glitter og kontur tuscher. Du kan købe alt i tusch til porcelæn og glas på vores brugervenlige webshop. Vi har prisgaranti på stort set alle vores hobbyartikler, hurtig levering, billig fragt og ikke mindst god kundeservice.

Porcelænstuscher kan være vandbaseret, lugtfri, permanent glas- og porcelænsmaling på tusch til keramik, porcelæn, glas og metal. Efter tørring i 24 timer hærdes emnet i en almindelig ovn i 40 minutter ved 160 grader C.

Hvis du ikke bryder dig om at handle online, kan du også købe porcelænstuscher i forretninger såsom Føtex, Tiger, Bog og ide, Søstrene Grene og Bilka. Vi håber dog at du vil kigge på de mange muligheder samt gode tilbud vi har på porcelænstusch her på Grafical.dk.

Vil du gerne have dine børn til at lave andre kreative hobbyaktiviteter og måske bruge lidt mindre tid på computer og ipad, så kunne porcelænstuscher være en rigtig god idé. Det kunne også være at læse en hyggelig god bog sammen.

Hvis børnene ikke er så gamle, skal du nok hjælpe dem omkring hærdning i ovn. Tegning og maling med porcelænstuscher kan børn sagtens være med til.

Når du har tegnet med en porcelænstusch er det vigtigt altid at sætte hætten straks på igen efter brug, selvom du bare tager en kort pause. Så forhindrer du blækket i at tørre ud, og dine porcelænstuscher vil derfor holde meget længere.  Det er også en god ide at ryste dine porcelænstusser godt inden du bruger dem, på den måde vil det få blækket til at flyde bedre.