Peter Larsen Kaffe

Billig Peter Larsen kaffe hos Grafical.dk. Hurtig levering ✓ Altid hjælpsom kundeservice ✓ billig fragt

Peter Larsen kaffe til din kaffekop

På Grafical.dk finder du flere varianter af Peter Larsen kaffe som leveres hurtigt til din hoveddør. Vi har gode Peter Larsen kaffe tilbud, så du er sikker på at have den bedste kaffe i skabet hjemme. Du kan også få Peter Larsen kaffe som instant i små sticks. Nogen mener ikke at instant kaffe er rigtig kaffe, men med den kvalitet Peter Larsen har, er den frysetørret kaffe ikke et dårligt alternativ, hvis man en dag ikke har en kaffemaskine ved sig.

Peter Larsen Kaffe har mange års erfaring

Peter Larsen Kaffe har en lang historie bag sig. Peter Larsen kaffe har været i danskernes kaffekrus siden 1902, hvor firmaet blev stiftet. De gode kaffebønner findes i en økologisk udgave, som har en rund og harmonisk smag - ligesom en god kaffe skal være. Hvis du selv vil male bønnerne, præcis når du skal bruge dem, så findes Peter Larsen kaffe også som hele kaffebønner.

God kaffe - god samvittighed fra Peter Larsen Kaffe

Med Peter Larsen kaffes Fairtrade samarbejde kan du bidrage til din gode samvittighed med god kaffe. Ved at købe Fairtrade kaffebønner - f.eks. på Grafical.dk - bidrager du til at farmerne er sikret ordentlige forhold i deres kaffeproduktion. Køb ind til kaffen i dag og få leveret din pakke lynhurtig direkte til din adresse.

Har du spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige og rare kundeservice, som sidder klar på telefon og mail for at besvare dine spørgsmål. Tøv derfor ikke med at ringe.

Peter Larsen kaffe tilbud i tide og utide

Du finder gode Peter Larsen kaffe tilbud på Grafical.dk. De gode priser på kaffen har dog ikke altid været virkeligheden. Da kaffen kom til Danmark var det en eksklusiv drik, som kun rige havde råd til. Senere blev det til bøndernes drik inden det som i dag er alle mands drik. Hvis du endnu ikke har lært at drikke den sorte drik, kan vi anbefale Peter Larsen kaffe. Du kan altid få et godt tilbud på Peter Larsen Kaffe på Grafical.dk. Hvis ikke vi har et Peter Larsen kaffe tilbud i dag, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du har tilmeldt dig får du tilsendt en rabatkode på hele 10% som du kan bruge, så du spare lidt ekstra på kaffen. Derudover vil vi altid holde dig opdateret med de absolutte bedste priser på vores produkter.

Et kaffebord uden Peter Larsen kaffe er ikke et rigtigt kaffebord

Kaffen er fast inventar i mange hjem. Vi kan også sørge for at du kan tage have den bedste kaffe med fra Peter Larsen, når du skal ud i naturen eller når der mangler på kontoret. Kaffekrus af pap matcher med det bæredygtige image som Peter Larsens kaffebønner også har. Du kan se vores udvalg af papkrus her og handle ind til et bæredygtigt kaffeslabberas. Bruger nogle af dine medarbejdere mælk eller sukker i kaffen? Vi har også tilbehøret til din kaffebar, så alle er glade og kan nyde deres kaffe, præcis som de vil have det. Vi har både sødemiddel & sukker i alle former og størrelser. Vil du spare på kalorierne i Peter Larsen kaffen, så vælger du bare vores sødemiddel som indeholder 0 kalorier og giver helt samme sødende effekt som almindeligt sukker.

Peter Larsen kaffe FAQ

Her kan du se nogle af de mest stillede spørgsmål

Hvor stammer kaffe fra?

Kaffebønner kan dateres tilbage til omkring år 1000 i Etiopien og var oprindeligt en religiøs drik. I dag er det dog fast inventar på bordene på tværs af kulturer og lande og er nærmest en forventet del af både møder, pauser og sociale arrangementer.

Hvor meget koffein er der i en kop kaffe?

Almindeligt filterkaffe i en almindelig kaffekop indeholder ca. 85 mg koffein. En almindelig kaffedrikker indtager op mod 400 mg koffein om dagen. Sundhedsmyndighederne anbefaler at indtage højst 400 mg koffein om dagen - det kan ligefrem have en positiv effekt, hvis man holder sig til det niveau.

Hvor mange kopper kaffe om dagen?

400 mg koffein om dagen svarer til ca. 4,5 kopper kaffe. Husk at andre drikke også indeholder koffein.

Hvem forhandler Peter Larsen kaffe?

Grafical.dk forhandler den Viborg-baserede kaffebønne og du kan købe det til gode priser og det leveres hurtigt hjem til dig.