Papkrus

Her finder du vores store udvalg af billige papkrus - som altid til yderst favorable priser. Foruden billige papkrus til kaffe, te og  læskedrikke indeholder denne kategori også tilbehør til papkrus. Det kan f.eks. være plasticlåg, der er designet til at passe perfekt på vores vores engangskrus, eller kopholdere der gør det muligt at gå med flere papkrus på én gang. Med engangs papkrus slipper du for unødig besvær, da der hverken er opvask eller glasskår at tage sig af. Husk også at tjekke vores kategori med engangskrus til varme drikke, hvor du også kan finde plastikkrus og plastikkopper til lignende formål.  

Vi har papkrus til alle formål
Søger du gode og billige papkrus med låg til kaffe, te mm, så er det her du skal kigge. Vi har lige netop de engangskrus du har brug for i vores store sortiment - både kaffekopper, te-kopper, isbægre, engangs papkrus til sodavand. Her finder du f.eks. også papkrus til forskellige størrelser sodavand med logo fra store mærker som Coca Cola og Pepsi perfekt til f.eks. biografer, kantiner og restaurationer.

Hvad er forskellen på papkrus med single-, double- og ripple wall?
Vores papkrus kan som udgangspunkt inddeles i tre kategorier:

- Single Wall papkrus
Som navnet antyder har et single wall papkrus kun et lag pap. Denne type papkrus anvendes hovedsageligt til kolde drikkevarer, is og lignende, da et enkelt paplag ikke yder særlig isolering. Vi har dog engangs kaffekopper og tekopper med single wall, hvor der er anvendt tykkere lag af pap, for at beskytte hænderne mod varmen.

- Double Wall papkrus
Et double wall papkrus er designet til at beskytte hænderne mod de varme drikke der er inden i papkruset. De er ideelle som kaffekopper og tekopper.

- Ripple Wall papkrus
Denne type papkrus er lavet med korrugeret pap, der i stort omfang fungerer ligesom et engangs double wall papkrus. Denne type papkrus anvendes derfor hovedsageligt som engangs kaffekopper og engangs tekopper.  

Er du løbet tør for tilbehør
Husk at vi også har kaffe til at fylde i dine krus på vores hjemmeside. Derudover har vi naturligvis både mælk og fløde til kaffen samt lidt du kan søde din kaffe og te op med.