Pergamentpapir

Pergamentpapir i stort udvalg. Køb Pergamentpapir til tilbudspriser. ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Pergamentpapir » Køb Pergamentpapir billigt online

Pergamentpapir bliver også kaldt vellumpapir, og det er en unik type papir, der kan bruges til både kunst og hobby projekter. Pergamentpapir er glat, delikat papir, som man kan se igennem. Det findes i mange flotte farver og mønstre. Pergamentpapir er et alsidigt papir og har utallige anvendelser inden for papirkunst og design. Riv, klip, tegn og mal der er uanede muligheder for at skabe noget unikt med dette lækre pergament papir.

Hvad er pergamentpapir?

Pergamentpapir er et fint, gennemsigtigt stykke papir, som i gamle dage blev fremstillet af tyndt stykke kalvehud, som blev strukket ud over en træramme. I dag bliver pergamentpapir for det meste fremstillet af cellulosefibre, som består af planter og træer.

Vellum papir har en super glat, næsten plastlignende finish. Det er delikat, men alligevel holdbart, og man både skrive, klippe og lime på det. Pergamentpapir / vellumpapir minder lidt om "frosted" glas som mange måske har set før. Det er ikke glasklart, men bestemt en smule transparent.

Det er populært at bruge til foto albums, scrapbooking, indpakning, lykønsknings kort og meget mere. Køb dit pergamentpapir eller vellum papir hos Grafical.dk i dag.

Pergamentpapir i flere farver

Hos Grafical.dk kan du finde pergamentpapir i mange forskellige farver. Så hvis du mangler pergament papir i rød, grøn, lilla eller måske noget helt andet, så er du kommet til det rigtige sted. Alt vores pergamentpapir er på lager, så vi vil levere dit pergamentpapir eller vellum papir indenfor 3 hverdage. Det meste af vores pergamentpapir kommer i størrelsen A4 med en vægt på 100 gram.

Leder du i stedet efter noget indpakningspapir, kan du finde det store udvalg lige her. Hvis du skal tegne eller skrive, kan vi også anbefale at tage et kig på vores store udvalg af blyanter og farveblyanter.

Spørgsmål til Pergamentpapir?

Pergamentpapir er en lidt mere speciel form for papir. Derfor kan vi også sagtens forstå, hvis der opstår spørgsmål omkring vores pergamentpapir. Disse spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at stille vores kundeservice. Vi sidder altid klar på både telefon og e-mail til at hjælpe dig med din undren.

Her på siden kan du se vores udvalg af pergamentpapir, og de findes i en mange flotte farver. Vi forhandler også en lang række andre spændende papirvarer til rigtige gode priser, og ikke mindst hurtig levering lige til døren.