Penol 700

Skal din Penol 700 være rød, grøn, blå eller sort? Herunder kan du købe alle 4 farver. Skrivebredden er 1,5 mm, og der er tale om en vandfast Penol pen, der kan skrive på de fleste glatte overflader uden at gå af igen. Penol 700 sælges i æsker med 10 tusser i hver. Bestiller du i dag afsender vi typisk tusserne samme dag.

Penol 700 Sprittusch har en 1,5 mm rund spids og er den mest solgte sprittusch i hele serien af Penol tusser. Vi sælger dem i æsker med 10 stk. sprittusser i hver.

Penol 700 er en vandfast sprittusch, der Indeholder alkoholbaseret blæk og er permanent. Permanent markeren kan skrive på stort set alle glatte overflader, såsom papir, træ, plastik, glas, metal, karton og pap.

Nu er Penol pennen blevet mere miljøvenlig idet den har fået PP-hylster, (hætte, krop og endplug). Penol 700 er indeholder heller ikke xylen, PVC og nikkel.

Her får du en penol 700 permanent marker, som har en rund robust akrylspids, der skriver med en skrivebredde på 1,5 mm.

Du kan vælge Penol 700 i farverne sort, rød, blå og grøn. Den mest solgte farve er sort efterfulgt af rød. Vi har også alle de andre sprittusch fra producenten herunder serierne Penol 750, 777 og 775.

Det er nemt at se, hvilken farve din Penol 700 permanent marker har, for hætten har samme farve som spritmarkeren skriver med.

Penol 700 er en vandfast permanent tusch, som skriver med permanent blæk, der ikke smitter af, når det er tørt, hvilket den gør hurtigt. Det kræver, at den overflade du skriver på, er rimelig glat.

Se også Penol 750 og Penol 100, der skriver med hhv. 2-5 mm og 3-10 mm.