Penol 100

Penol 100 er en af de brede markere i den populære Penol serie. Det er en permanent pen, der egner sig rigtig godt til at lave skilte med, idet den er vandfast, når den tørrer op samt har 2 skrivebredder - enten 3 eller 10 mm. Du kan skrive på de fleste overflader med denne tusch, bare de er nogenlunde jævne. Så det er ligegyldigt om dit skilt er i træ, glas eller pap - Penol 100 tuschen klarer opgaven.

Men den meget brede spids, er Penol 100 velegnet til at lave ekstra store bogstaver på skilte eller kasser. Men den kan naturligvis bruges til mange forskellige formål. Det kunne for eksempel være et alternativ til at "male" sten eller træ hobby projekter. Husk at Penol 100 kan skaffes i flere forskellige farver, og de er vandfaste så malede sten kan sagtens stå udenfor i regnen efter at tuschen er tørret ind.

Penol 100 kan anvendes på:

- Metal
- Glas 
- Plastik
- Sten
- Træ
- Gummi
- Papir

Penol 100 kan IKKE anvendes på:

- Whiteboard
- Tekstiler

Som du kan se, så kan Penol 100 bruges til de fleste overflader, så det er rigtig god alsidig bred tush. Du kan altid finde dem til faste lave priser her hos Grafical.dk med hurtig levering.

Den største Penol tusch vi har er Penol 1000, som har en skrivebredde på hele 3-16 mm. Den mindste vi har er Penol 775, der har en rund spids på kun 0,5 mm.

Her kan du læse mere om Penol tuscher samt se en oversigt over de forskellige tykkelser, de kan købes i.