Patchwork

Køb patchwork stof online - Vi er din patchwork stof netbutik for hele Danmark. Lave priser og hurtig levering.  ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Patchwork » Din patchwork stof netbutik

Køb patchwork stof og patchwork tilbehør såsom patchwork lineal på Grafical.dk og få dine indkøb leveret lige til døren. Så bliver det hverken hurtigere, nemmere eller sikrere at handle til dit næste patchwork diy projekt online.

Patchwork - hvad er det?

Patchwork er en gammel tradition, hvor overskydende stofrester og stof fra udslidte beklædningsgenstande bliver genbrugt til at skabe smukke nye stykker stof. Feks. er det populært med et patchwork tæppe eller patchwork klude og grydelapper.

Patchwork er kommet på mode


Mens patchwork oprindeligt var en form for syning, der blev skabt ud fra mangel på ensfarvet klæde og for at sparre penge, så er det med tiden blevet et modefænomen. Det skyldes ikke mindst at patchwork stoffer er perfekte til at give et farverigt og festligt pift til garderoben eller hjemmet.
De mange forskellige stykker patchwork stof, der udgør et samlet klæde, kan være af utallige farver. Ofte vil der være visse farver, der går igen på de enkelte stykker stof, så der skabes en sammenhæng. Men de mange forskellige nuancer og farver, sikrer, at dit patchwork diy projekt altid bliver spændende og farverigt.

Patchwork figurer til jul

Der er mange der benytter patchwork-teknik til at lave søde og sjove figurer, f.eks. til jul. Det er ret almindeligt at bruge skabeloner af pap til denne type patchwork. Da det gør det nemmere at sy, hvis det skal gøres i hånden. Figurerne klippes ud af et stykke pap, som du naturligvis kan finde et stort udvalg af her på shoppen også. På nettet kan du finde mange sjove og søde skabeloner til patchwork, hvis du ikke selv vil tegne dine figurer fra bunden.

Patchwork lineal

Her i shoppen finder du alt det tilbehør du har brug for til dit patchwork. Hvad end det er det rette stof til for eller en fiks patchwork lineal, der er designet til at gøre det nemt at klippe dit patchwork stof i præcis de vinkler du har behov for til dit sytøj.

Af andet patchwork tilbehør, som du kan få brug for, har vi f.eks. nål og tråd.

Er du på jagt efter dansk patchwork butikker? Hvad end du søger patchwork butikker i Jylland, på Sjælland eller patchwork butikker på fyn, så er Grafical.dk din online butik. Vi leverer det du har brug for lige til døren. Det er både sikkert, nemt og lynhurtigt. Lagervarer leveres inden for tre hverdage, og så slipper du for besværet med selv at slæbe det hjem. Samtidig med at du i ro og mag kan udvælge de varer du skal bruge hjemme fra din lænestol. DIY patchwork kan ikke blive nemmere og mere behageligt.

Fandt du ikke det du ledte efter? Grafical.dk vil gerne være din patchwork stof netbutik og vi vil derfor gøre alt hvad vi kan for at finde de rette varer til dig. Hvis der var noget, du ikke kunne finde til dit næste sy-projekt, så er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til vores søde kundeservice-medarbejdere, der altid sidder klar til at hjælpe dig.

Var du på udkig efter patchwork stof tilbud?

Vi har ofte patchworkstof på tilbud. Den nemmeste måde at holde øje med disse tilbud er ved at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Samtidig deltager du som modtager af vores nyhedsbrev helt automatisk i en række lodtrækninger om lækre præmier flere gange om året. Første gang du skriver dig op til vores nyhedsbrev, modtager du også en lille gave i form af en rabatkode, som du kan bruge til at gøre dit næste indkøb på grafical.dk endnu billigere.