Papirsnor og papirgarn

Papirsnor og papirgarn til udsalgspriser. Se det store udvalg af papirgarn og papirsnor. ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Papirgarn Raffia - B: 7-8 mm lys rosa - 100m
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Papirsnor » Køb papirgarn og papirsnor billigt online

Papirsnor og papirgarn til Danmarks absolut billigste priser. Her finder du forskellige varianter af papirsnor og papirgarn, der kan bruges til flere forskellige hobbyprojekter. Skal du eksempelvis i gang med at flette stole? Så har vi her hos Grafical.dk alt du skal bruge. Du finder de gode priser på papirsnor og papirgarn lige her på siden. Køb i dag til hurtig levering og billig fragt.

Papirsnor til stoleflet

Har du gang i at skulle lave dine helt egne stole? Hos Grafical.dk kan du papirsnor til stole så du kan lave både sæder og ryglæn. Det eneste du mangler er bare rammerne til stolen, og resten kan du faktisk helt selv lave med de mange flotte produkter af papirsnor og papir garn her i gruppen. Hvis du er i tvivl om hvilket papir garn, du skal have fat i, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så du kan få det helt korrekte papirgarn til stolesæder. Du finder det store udvalg af papirgarn, papirsnor og alt derimellem lige her på siden.

Vi har også et stort udvalg af almindelig garn til rigtig gode priser. Der til har vi selvfølgelig også en masse strikkepinde og hæklenåle, så du rigtig kan komme i gang med dine hobbyprojekter.

Super tilbud på papir garn og papirsnor i nyhedsbrevet

På Grafical.dk har vi mere end 50.000 produkter på webshoppen. Vi har derfor altid tilbud kørende på nogle af vores varegrupper. Tilmelder man sig nyhedsbrevet får man altid besked, når vores kampagner starter. På den måde kan spare rigtig gode penge. Derudover kan man også oprette sig som bruger hos Grafical.dk og optjene 5% bonus på alle ordrer. Bonussen kan altid bruges på den næste ordre man ligger, så man endnu engang sparer lidt ekstra. Så kan man altså få papirsnor og papirgarn til rigtig gode besparelser.

Papirsnor og papirgarn til stoleflet

Her på siden finder man papirsnor og papirgarn i metervarer. Det vil sige, at du altså får et bundt af papirsnor eller papirgarn i super kvalitet med masser af længde at bruge. I nogle af vores papirsnor og papirgarn bundter kan du få op til 145 meter, så man altså virkelig har noget at flette sin stole af. Du finder hele det store udvalg her på siden til rigtig gode priser.

Papirgarn kunst til hjemmet

Det er også blevet meget populært at bruge papirgarn og papirsnor til at lave forskellige kreative kunstværker til hjemmet. En af de mest almindelige fremgangsmåder er at lave en form ud af f.eks. ståltråd som derefter omvikles med papirgarn. Eller der kan vikles papirgarn og papirsnor imellem to sider i en form. Når du bruger papirgarn og papirsnor til på denne måde at "farvelægge" dine kunstværker er det ikke alene med til at give dit kunstværk flotte farver. Papirgarn og papirsnor giver også et fedt rustik look. Nogle vælger at kalde dette for papirgarn strik, men det er ikke helt korrekt. Nedenfor kan du læse lidt mere om, hvordan du kan strikke med papirgarn.

Papirgarn strik

Umiddelbart lyder det umuligt at strikke med papirgarn, da det jo i sagens natur er mere stift end f.eks. uldgarn. Men hvis du går dit papirgarn eller din papirsnor våd mens du arbejder med den, bliver den faktisk blød nok, til at du kan strikke med den. Det kan du f.eks. gøre ved at lægge dit nøgle med papirgarn eller papirsnor i blød. Hvis du ikke vil risikere at ødelægge nøglet med papirgarn kan du derimod vælge blot at lægge f.eks. et vådt håndklæde omkring papirgarnet så det holder den fine papirsnor fugtig. Når dit papirgarn tørrer ind igen, vil det igen få den samme grove struktur.

Hvad er papirgarn?

Papirgarn kaldes også for papirsnor, og det er faktisk garn, der fremstilles af hårdt tvundne papirstrimler, som indfarves i forskellige farver. Papirgarn stoleflet er en af de ting, som ofte forbindes med papirgarn til stolesæder. På Grafical.dk har vi et stort udvalg af papirgarn til stoleflet samt andre former for natursnor såsom sejlgarn og alt i snor og reb. Papirsnor til stoleflet fås i flere tykkelser og udgaver, så du selv kan skabe dit eget look til klassiske stole i flet. Har du mod på at komme i gang med møbelflet, så prøv at bestille papirgarn stoleflet på Grafical.dk.

Kan man strikke med papirgarn?

Ja. Det er muligt at strikke med papirgarn, hvis du blot sørger for at fugte papirgarnet mens du arbejder med det. Det kan du f.eks. gøre ved at lægge det i blød eller ved at omvikle det med et fugtigt viskestykke. Når det tørrer igen, vil dit papirgarn få samme grove karakter som før.

Husk hvis du har spørgsmål til noget af vores papirgarn eller papirsnor, så kontakt vores kundeservice på mail eller telefon, og vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe dig.