Påskekylling

Påsketing som påskekylling, harer og lam er små søde hobbyting som både børn og voksne kan lave. Det er en hyggelig ting at sidde med på en dejlig forårsdag. En lille hjemmelavet påskekylling eller et påskelam er også en god idé til værtindegave. Når gaven er klar kan du på Grafical.dk finde alt til selve indpakningen. I denne dejlige forårstid er det også her de små søde påske dyrebørn kommer til verden. En gul påskekylling og påskehare er altid et hit hvis man skal lave noget med børnene. Frem med karton, sakse, fjer osv. og igang med skabeloner og den frie fantasi. Børn elsker påskekyllinger og vi har også et stort udvalg af påskeæg.

Når du er igang med påskekylling hobbytingene er det med at have de rigtige ting på lager i hjemmekontoret. Det er ikke kun en påskekylling og et påskeæg som glæder bedsteforældrene at få i gave fra barnebarnet men så sandelig også små påskelam lavet i uld. Et eksempel på påskepynt kan være en påskekylling lavet af flamingokugler og til øjnene har man brugt Foam Clay som er rullet til små kugler.

Så frem med dine hobbyting så du kan komme igang med at lave påskekylling, påskeharer, påskelam og påskeæg eksempelvis af flamingo æg påske.