Overtrækssko

Overtrækssko i flere forskellige størrelser. Køb blå overtrækssko billigt online ✓ Hurtig levering ✓ Skarpe priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Overtrækssko » Køb overtræksfutter til tilbudspris

Her kan du købe overtrækssko til billige priser. Vi har et stort udvalg af de kendte blå overtrækssko, som du måske dagligt tager på, når du afleverer dit barn i daginstitutionen eller bruger på arbejde. De fås i forskellige størrelser, så de passer til voksne med både små og store fødder. Vores overtrækssko findes også i hvid samt i en udgave, hvor der er tale om en overtræksstøvle og ikke den almindelige overtrækssko, idet den er ekstra lang. Så alt hvad du skal gøre er at gennemføre dit køb af overtrækssko, så sørger vi for at levere dine blå overtrækssko hurtig og sikkert hjem til dig. På Grafical.dk har vi et kæmpe udvalg af arbejdstøj, hvor du bl.a. også kan købe alt i hårnet, engangsdragter / engangskitler og sikkerhedssko m.v.

Har I blå overtrækssko i flere størrelser?

Du kan vælge overtrækssko og blå futter i størrelser fra 36 cm og op til 41 cm, som er ekstra lange. Når du skal vælge overtrækssko størrelse, så vil du se de ofte står som large eller ekstra large. Her vil large passe til en sko størrelse  35 til 41 og  ekstra large passer til en sko størrelse 42-45. Du vil også kunne fine nogle "one-size" skoovertræk med elastik  som vil passe de fleste.

På Grafical.dk kan du kun købe overtrækssko online. Vi sender dem over hele landet til samme billige fragtpris. Hvis du alligevel hellere vil handle overtrækssko voksne i en fysisk butik, så kan du måske finde dem i forretninger såsom Harald Nyborg, Silvan eller måske Matas.

Slidstærke blå overtræksfutter

Hvis der er vådt på gulvet eller der er tale om glatte flise gulve, så kan de blå overtrækssko eller overtræksfutter godt være glatte at gå med. Derfor har vi også nogle overtrækssko, som er ekstra skridsikre samt overtræksstøvler med skrid hæmmende tape på. Hvis du skal købe overtrækssko voksne som skal genbruges flere gange eventuelt til en børnehave, vuggestue eller lignende, så kan du med fordel vælge nogle ekstra kraftige overtrækssko, så de holder længere ikke går i stykker lige så hurtigt. Disse holdbare engangs overttrækssko har en tykkelse der er næsten dobbelt så tyk som de almindelige blå overtræksfutter.

Overtræk til sko til skoler, institutioner og virksomheder

Overtræk til sko er en praktisk og hygiejnisk løsning, der hjælper med at holde indendørs gulve og overflader rene og fri for snavs, støv og bakterier. De anvendes ofte i miljøer som vuggestuer, børnehaver, skoler, virksomheder, hospitaler, laboratorier, fødevareindustrien og private hjem for at forhindre spredning af smuds og mikroorganismer, der kan overføres via sko.

Overtræk til sko fås i forskellige materialer, såsom plastik, stof og gummi, og kan være engangs- eller genanvendelige. De er generelt designet til at være lette at tage på og af, fleksible og strækbare, så de passer til en bred vifte af skostørrelser. Overtræk til sko er ofte farvekodede, såsom blå futter, for at gøre det nemt at identificere og skelne dem fra andre typer overtræk. Ved at bruge overtræk til sko kan man opretholde en højere grad af renlighed og sikkerhed i forskellige arbejdsmiljøer og hjemmets omgivelser.

Overtrækssko til mange forskellige formål

Engangs overtrækssko eller overtræk til sko i plast med elastik og præget overflade, der giver en skrid hæmmende effekt, anvendes som beskyttelse af fodtøj eller for at forhindre tilsmudsning af gulve m.m. i omgivelser hvor der er behov for høj hygiejnisk standard f.eks. Indenfor sundhedssektoren, ved fremstilling af fødevarer, under en produktion eller ved forpakning af varer er overtrækssko voksne oplagte. Størrelse Large passer til en sko str. 35-41 og X-large passer til en sko str. 42-45.

Overtrækssko FAQ

Her kan du læse de mest almindelige spørgsmål og svar om overtræk til sko, blå futter og hvad de blå overtrækssko ellers bliver kaldt. Har du flere spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte vores søde kundeservicemedarbejdere på grafical@grafical.dk eller på tlf. 97407644.

Hvilken størrelse overtræksfutter skal man vælge?

Vi anbefaler, at du vælger overtræksfutter, der passer til din skostørrelse, for at sikre, at de blå overtrækssko ikke sidder for stramme eller for løse. For at vælge den rigtige størrelse af blå futter på Grafical.dk, skal du først måle længden og bredden af dine sko. Derefter kan du sammenligne målingerne med størrelsesguiden på vores webshop lidt højere oppe for at finde den passende størrelse. Vores overtræk til sko er designet til at være fleksible og strækbare, så de passer til de fleste skostørrelser.

Overtræksfutter kan typisk tilpasses til en række forskellige skotyper. Overtræksfutter er nemme at tage på og af beskadiger ikke dine sko. De er designet til at være praktiske og lette at bruge, så du kan tage dem af og på uden at beskadige dine sko.

Hvor kan man købe blå futter?

Du kan købe overtræk til sko online eller i fysiske butikker såsom tømmerhandler og byggemarkeder. Online kan du købe det hos eksempelvis os på Grafical.dk, som tilbyder et bredt udvalg af blå overtrækssko, også kaldet blå futter, i forskellige materialer og størrelser. Vi har både engangs plastik overtræk til sko og genanvendelige overtræk til sko i slidstærke materialer, der passer til forskellige behov og formål.

Hvordan kan jeg genbruge eller bortskaffe plastik overtræk til sko på en miljøvenlig måde?

For engangs plastik overtræk til sko også kaldet blå futter, anbefaler vi, at du samler dem op efter brug og bortskaffer dem i overensstemmelse med lokale affaldshåndteringsregler. Hvis du har købt genanvendelige blå overtrækssko, kan du vaske og tørre dem efter brug og genbruge dem flere gange for at minimere miljøpåvirkningen.