Overtrækssko

Overtrækssko i flere forskellige størrelser. Køb blå overtrækssko billigt online ✓ Hurtig levering ✓ Skarpe priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Overtrækssko » Køb overtræksfutter til tilbudspris

Her kan du købe overtrækssko til billige priser. Vi har et stort udvalg af de kendte blå overtrækssko, som du måske dagligt tager på, når du afleverer dit barn i daginstitutionen eller bruger på arbejde. De fås i forskellige størrelser, så de passer til voksne med både små og store fødder. Vores overtrækssko findes også i hvid samt i en udgave, hvor der er tale om en overtræksstøvle og ikke den almindelige overtrækssko, idet den er ekstra lang.

Overtrækssko i flere forskellige størrelser

Du kan vælge overtrækssko i størrelser fra 36 cm og op til 41 cm, som er ekstra lange. Når du skal vælge overtrækssko størrelse, så vil du se de ofte står som large eller ekstra large. Her vil large passe til en sko størrelse  35 til 41 og  ekstra large passer til en sko størrelse 42-45. Du vil også kunne fine nogle "one-size" skoovertræk med elastik  som vil passe de fleste.

På Grafical.dk kan du kun købe overtrækssko online. Vi sender dem over hele landet til samme billige fragtpris. Hvis du alligevel hellere vil handle overtrækssko voksne i en fysisk butik, så kan du måske finde dem i forretninger såsom Harald Nyborg, Silvan eller måske Matas.

Slidstærke blå overtræksfutter

Hvis der er vådt på gulvet eller der er tale om glatte flise gulve, så kan de blå overtrækssko eller overtræksfutter godt være glatte at gå med. Derfor har vi også nogle overtrækssko, som er ekstra skridsikre samt overtræksstøvler med skrid hæmmende tape på. Hvis du skal købe overtrækssko voksne som skal genbruges flere gange eventuelt til en børnehave, vuggestue eller lignende, så kan du med fordel vælge nogle ekstra kraftige overtrækssko, så de holder længere ikke går i stykker lige så hurtigt. Disse holdbare engangs overttrækssko har en tykkelse der er næsten dobbelt så tyk som de almindelige blå overtræksfutter.

Overtrækssko til mange forskellige formål

Engangs overtrækssko eller overtræk til sko i plast med elastik og præget overflade, der giver en skrid hæmmende effekt, anvendes som beskyttelse af fodtøj eller for at forhindre tilsmudsning af gulve m.m. i omgivelser hvor der er behov for høj hygiejnisk standard f.eks. Indenfor sundhedssektoren, ved fremstilling af fødevarer, under en produktion eller ved forpakning af varer er overtrækssko voksne oplagte. Størrelse Large passer til en sko str. 35-41 og X-large passer til en sko str. 42-45.