Opvaskebørste

Skrubbebørste håndholdt blød
Før DKK 56,00
DKK 47,60 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her finder du opvaskebørster til overkommelige priser. Vi har et stort udvalg af opvaskebørster i forskellige farver og typer. Vælg en opvaskebørste med hårde eller bløde børster, en opvaskebørste i træ eller plast.  Vi har både opvaskebørster til hjemmet og til store køkkenet og kantiner. Ligesom vi har opvaskebørster med forskellige typer greb.

Hvordan vælger jeg opvaskebørste?
En god opvaskebørste har et fast og solidt håndgreb. Opvaskebørsten må også meget gerne have en belægning eller et design der sikrer et fast greb om den, så du ikke taber den, selvom den er indsmurt i sæbevand.

Derudover skal din opvaskebørste have et greb der ligger godt i hånden. Det er især vigtigt hvis den skal bruges i længere tid af gangen, hvor en ergonomisk udformet opvaskebørste vil spare dig for mange smerter.

Husk også at holde øje med hvilken type hår din opvaskebørste har og hvor stive de er. Det kan være en fordel at kombinere en opvaskebørste med bløde hår til at smøre beskidt service ind i sæbevand og virkelig få det ind i alle kroge, med en opvaskebørste der har stive hår, og dermed bedre kan få løsnet genstridige madrester og lignende.

Vi har den populære Vikan opvaskebørste
I vores sortiment af opvaskebørster finder du bl.a. den populære Vikan opvaskebørste, der er er prisvenlig og fås i et stort udvalg af farver. Ideelt til et storkøkken, hvor det er nemt at angive hvilken brug en bestemt opvaskebørste er tiltænkt ud fra dens farve.

Vælg en opvaskebørste med naturhår, nylonhår eller plasthår. Derudover finder du i vores sortiment flere typer opvaskebørste med gummigreb, så du kan få et godt og sikkert greb om din opvaskebørste selvom den er dækket af sæbevand.

Har du husket opvaskemiddel?
Ingen opvaskebørste uden et godt opvaskemiddel. Hos Grafical finder du naturligvis også et stort udvalg af opvaskemiddel fra velkendte mærker som f.eks. Vel opvaskemiddel eller Neutral. Du finder vores udvalg lige her.

Har du genstridige madrester er en skuresvamp et godt supplement til din opvaskebørste.