Olielys

Hos Grafical.dk har vi et bredt udvalg af olielys og tilbehør hertil. Vi gør opmærksom på, at vores olielys på denne side ikke må sælges til private forbrugere. Køb oliebeholdere, forskellige bunde og mange forskellige farverige glas her hos os. Vores olielys kan brænde i op til 40 timer, hvilket er væsentligt længere end et fyrfadslys. Så du behøver ikke at udskifte dem nær så tit.

Vores olielys er byggesæt, som du kan sammensætte lige efter din egen stil. De består af en bund og en top.

Der er 4 slags bunde, som alle er lavet i metal. De fås i farverne børstet stål, sort, grå samt i en mere kunstnerisk udgave i sort metal.

Toppen af olielysene er i glas. Der kan du vælge mellem klar glas i farverne klar, sort og rød. Frostet glas i farverne hvid, rød, lilla, grøn og blå.

På Grafical.dk kan du også købe alt i tilbehør til dine olielys herunder olielys med en transparent farve, der kan brænde i op til 24 timer og op til 40 timer.

Jeg ved ikke om olielys soder mindre end fyrfadslys og stearinlys. Men lys giver i hvert fald en rigtig hyggelig stemning til de mørke efterårs og vinteraftener eller på terassen om sommeren.

Glasset omkring dem gør, at vinden ikke så let kan blæse flammen ud.