Oliekridt

Olie kridt med hurtig levering. Tilbud på Filia oliekridt, Caran D'ache oliekridt mm. ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Oliekridt, ass. farver, 12x20 stk.
På lager - Levering 1-3 hverdage

Oliekridt » Køb billig olie kridt her på Grafical.dk

Oliekridt eller crayons som de også bliver kaldt på engelsk, er nok det mest populære farve og skrive redskab der kan bruges af personer i alle aldre. De fleste husker nok den ikoniske "Filia oliekridt" æske fra skolen, som du stadig kan købe i dag, lige her på Grafical.dk. Farvekridt  var i begyndelsen primært lave af voks, men man fandt senere ud af at erstatning af voks til olie i blandingen, gjorde stængerne mere robuste og lettere at håndtere. Så det meste farvekridt i dag er Caran D'ache oliekridt.

Oliekridt har mange gode egenskaber

Men hvad gør oliekridt så populært ? Her kommer en lille gennemgang af de bedste egenskaber ved oliekridt.

- Nemme at arbejde med
- De tørre ikke ud som maling eller farvetusser
- Mindre rodet at arbejde med
- Ingen skarpe punkter som man kan stikke sig på
- Ugiftige

Dette er nogle af årsagerne til at oliekridt farver er rigtige gode begynder redskaber til at undervise  børn til at tegne og skrive.

Hvad er olie kridt?

Her på Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af oliekridt i mange forskellige farver, hårdheder og varianter. Nogle kalder det også for oliepastelkridt, men det er faktisk ikke helt det samme. Oliepastelkridt er også hårdt og giver en god farve, men i modsætning til almindeligt oliekridt tegning er det ikke fedter og smitter ikke af på bord, tøj og fingre. Almindeligt olie kridt er meget koncentreret i farven, så du kan lave en nogle rigtig flotte farvelægninger på papiret.

Se hele vores udvalg af billigt kridt og blyanter her. Find også vores udvalg af fedtfarver fra Crayon her på shoppen.

Findes der oliekridt børn?

Faktisk finder der ikke specielt produceret olie kridt til børn. Så både store og små skal deles om Filia oliekridt forhandler. Men hvis du sidder og skal til at tegne med børnebørnene og gerne vil være på den sikre side, er et godt tip fra os på Grafical.dk at bruge forholdsvist hårdt kridt, så du ikke får farve alle de steder, som du ikke ønsker det. Skal du derimod male med oliekridt på lærred, er det bedre at bruge nogle mere bløde olie kridt på dit oliekridt maleri, så du får nogle mere dybe og flotte farver.

Hvis du gerne vil være kreativ med oliekridt teknik og få nogle hyggelige timer sammen med de små, så kan det være en rigtig god idé at investere i et forklæde og evt. en voksdug. Så kan du tage et stykke papir og farvelægge med oliepastelkridt. Herefter kan du med et lille spidst element skrabe forskellige motiver eller andet med dit Filia oliekridt 36 stk.