Nummeratør Stempel

Et nummeratør stempel skifter selv nummer når du stempler. Her kan du købe nummeratør stempel også kaldet nummerstempler fra Reiner samt ekstra stempelpuder med blæk / farve. Vi har hurtig levering, billige priser, prisgaranti og en fast lav fragtpris samt mulighed for gratis levering. Du kan vælge mellem to nummeratører fra det kendte mærke Reiner. Begge nummeratør stempler har 6 cifre. Vi har normalt nummerstemplerne fast på lager, så vi kan leverer dit nummeratør stempel rigtig hurtigt.

Udvalg:
Reiner nummeratør B6K6 med 6 cifre 5,5 mm
Reiner nummerstempel B6K med 6 cifre på 4,5 mm i højden


KØB NUMMERATØR STEMPEL HER >>

Et Reiner nummeratør stempel er et slidstærk og god nummerstempel. Nummeratører skifter selv nummer når du stempler. Dens flere indstillingsmuligheder giver dig mulighed for at vælge om du kun vil have nummeratør stemplet til at skifte nummer for hvert andet aftryk.

Jeg har haft mit B6K nummeratør stempel fra Reiner i cirka 10 år, og jeg bruger dagligt mit nummerstempel til at stemple bilagsnummer på vores regnskabsbilag. Blækket i farvepuden skal ikke udskiftes ret tit, men alligevel har jeg altid et par ekstra stempelpuder liggende i skuffen.

Man kan mærke på et Reiner nummeratør stempel, at det er en rigtig god tysk kvalitet, der er udviklet til daglig brug.

Jeg er virkelig glad for mit nummeratør stempel, for nummerstemplet sparer mig for meget tid i det daglige med at nummerere bogføringsbilag, som efterhånden er op i 5 cifre. Min håndskrift er nok heller ikke altid lige så let at læse som tallene fra mit nummeratør stempel. Så jeg synes klart, at det har været en billig investering ift. den hjælp nummerstempler giver mig som bogholder hver dag.

På Grafical.dk finder du også andre gode tilbud på stempler og stempelpuder samt stempelfarve til billige priser.

SE UDVALGET AF NUMMERSTEMPEL HER >>