Træstempler og gummistempler

Træstempler og gummistempler er der ikke mange der bruger mere, hvilket er en stor skam. De har nemlig nogle unikke egenskaber, som andre stempler ikke har. Du kender helt sikkert stemplerne fra gamle western film, hvor sheriffen bruger dem til at underskrive forskellige ting, ligesom vi i dag bruger signaturstempler.

Træ- og gummistempler har noget helt specielt over sig, som gør at man føler det er gammeldags at kigge på. Det er dog ikke altid en dårlig ting, da man kan lave rigtig mange fede malerier ved brug af disse stempler. Man kan bruge stemplerne, som tryk rundt omkring på sit maleri, hvis man dypper stemplerne i sort maling, ville det give et blæk udtryk til maleriet. Hvis man oven idet har grundfarver på maleriet i en blanding af brune, mørke farver og en smule lyse farver indover, bliver det rigtig gammelt og unik at se på.

Vores træ- og gummistempler har motiver som, jule, krone, First Class, blomster, blade, smileyer og bogstaver. Så der er både de klassiske gamle motiver, med logoer, som My design, First Class og en krone, men der er også de nyere, som appellerer godt til børn.

Stemplerne er et sted mellem 20-30 mm i diameter, hvilket vil sige de ikke er så store, men store nok til at give et fedt udtryk til dit kommende maleri. Hvis du bestiller i dag kommer din levering inden for 1-2 hverdage, så kan du allerede begynde at starte på dit maleri inden for få dage.

Det kan være svært at tænke sig til, hvordan man kan bruge stemplerne, men her kan du se et rigtig flot eksempel på, hvordan man har brugt forskellige stempler i et maleri. Du får en god og detaljeret vejledning til, hvordan du laver et maleri selv.

Man skal altid huske at have kittel eller forklæde på når man maler, så man ikke ødelægger sit almindelig hverdags tøj. Malingen er nemlig rigtig svært at få af tøjet igen når det først er kommet på.