Netværkskabel

Netværkskabel i mange forskellige længder. Køb netværks kabler billige online ✓ Hurtig levering ✓ Skarpe priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Netværkskabel Sandberg UTP Cat6 - 10 m
På vej til lager

Forventet: 29-02-2024

Netværkskabel » Billige netværkskabler leveret til døren

Her kan du finde vores udvalg af netværkskabel til billige priser. Vi har et bredt udvalg af netværkskabel til dit udstyr. Vores netværkskabler findes i mange forskellige længder og størrelser såsom netværkskabel 10 meter, netværkskabel 15 meter, netværkskabel 20 meter, netværkskabel 30 meter og netværkskabel 50 meter. Vi har mange forskellige billige netværkskabler på lager og kan levere netværkskabel hurtigt direkte hjem til dig.

Netværkskabler til mange forskellige behov

Et netværkskabel har flere forskellige navne. Netværkskabler kaldes også for LAN kabel, internet kabel, ethernet kabel, patch kabel og RJ45 kabel. Så selvom det kan kaldes for mange forskellige ting, er det faktisk det samme produkt der er tale om. Et netværkskabel kan bruges til flere ting, men oftest bruges det til at forbinde computere, spillekonsoller, TV og andre devices med en router, så de får forbindelse til internettet. På Grafical.dk har vi også HDMI-kabler, hubs og adaptere og Renseprodukter. Vi fører netværkskabler i mange forskellige størrelser, de kan bl.a. bruges til at forbinde dine computer til netværket hvis du skal have LAN party med LAN kabel eller LAN kabler.

Hvad er et krydset netværkskabel?

Hvis man gerne vil lave et lille netværk mellem to computere uden at skulle have forbindelse til internettet via en switch, er det et krydset netværkskabel eller LAN kabel man skal have fat i. De krydsede netværkskabler sættes ganske enkelt bare direkte i RJ45 portene i computerne, og på den måde laver man et netværk mellem de to. Som tommelfingerregel kan man sige, at et krydset netværkskabel bruges til at forbinde to enheder af samme type, mens lige netværkskabler bruges til at forbinde to enheder af forskellige type.

Standarden for den alm. netværksform der oftest benyttes er Ethernet, et Ethernet kabel signal overføres gennem et netværkskabel med RJ-45 stik monteret i begge ender; som også kendes som modular 8P8C stik.

Hvilket netværkskabel skal jeg vælge?

Det kan hurtigt blive uoverskueligt at finde rundt i de mange forskellige typer af netværkskabler, især hvis man ikke er så teknisk funderet. Man skal først prøve at finde ud af, hvilken type netværkskabel man skal have fat i - om det skal være krydset eller ej. Alt efter hvad netkabel skal bruges til, skal du også sikre dig, at dit netværkskabel understøtter den hastighed og båndbredde, som der er behov for. Derudover skal man også sikre sig, at man får den rette længde på ethernet kabel og dit LAN kabel er af den rette kvalitet.

Skal mine netkabler være skærmet eller uskærmet?

Når man snakker internet kable findes der både skærmede og uskærmede. Hvis dine billige netværkskabler er skærmet, kan det enten være rundt om alle ledere (F-UPT) eller rundt om hver enkelt kobberledere (U-FTP). Hvis du står med et netværkskabel i hånden, kan du se de fire bogstaver på kablet. Det første bogstav i de fire karakterer angiver den ydre skærm mens den anden angiver den indre skærm. Hvis netkabel har flettet afskærmning et det markeret med et "S".

Derudover kategoriserer man netværkskabler i forskellige typer som f.eks. Cat 5e, Cat 6, Cat 7, Cat 8. Jo højere standard, jo bedre skærmning, konstruktion og dermed datahastighed på dine netværks kabler.

Cat 5e netværkskabel

Med dette kabel får du en høj hastighed, som giver dig et fornuftigt udbytte. Dette netværkskabel reducerer støj fra andre kabler, som kan give dårligere signal og hastighed. Cat 5e er STP skærmet (Shielded Twisted Pair). Kablet passer til de typiske RJ45 stik, som vi kender fra mange forskellige enheder.

Cat 6 netværks kabel

Dette patch kabel er en forbedret udgave af Cat 5 kablet, da det har en bedre skærmning. Et Cat 6 kabel kan klare en hastighed på op til 10 Gbit/s i en længde på op til 55 meter. Oftest vil langt de fleste kunne nøjes med et Cat 5(e) kabel i stedet for.

Cat 7 netværkskabel

De nyeste skud på stammen inden for netværkskabler er netværkskabel Cat 7 og Cat 8 netværkskabel. Her har man sikret en endnu bedre afskærming. så man i højere grad er beskyttet mod støj og forstyrrelser og kan opnå endnu højere hastigheder. Disse netværkskabler er oplagte til fiberbredbånd, hvis man gerne vil have mest muligt ud af lan cabel, da de kan opnå en hastighed på helt op til 10.000 Mbps.  

Find det bedste netværkskabel

RJ45 UTP patch netværkskabel. Anvendes til at forbinde en PC med bredbånd/LAN/switch, eller lign. Kan også anvendes mellem switche og i krydsfelter. Cat5e standarden er en forbedret udgave af Cat 5, specielt lavet til at understøtte 1000 Mbit/s ethernet kabel. LAN kabel understøtter dog også 10 og 100 Mbit/s ethernet. I nyere type HDMI kabler kan et Ethernet signal også føres med fra apparat til apparat, direkte i HDMI kablet uden brug af alm. netværkskabler, det kræver dog udstyret understøtter det.

Du kan købe mange forskellige længder af netværkskabel på Grafical.dk. Vi har et kæmpe udvalg af netværkskabler til billige penge. Du kan også selv konstruerer dit internet kabel, da vi også sælger tænger til at klemme stikkene på netværkskabel med.

Mangler du andre kabler til dine enheder? Vi sælger mange forskellige varianter af både micro USB kabler og USB C kabler. Se også vores udvalg af velcrobånd og burrebånd til dine kabler.