My Paper World

Vi har et stort udvalg af stencil skabeloner. Det er selvklæbende skabeloner, som kan bruges til at klistre på vægge, spejle, træ, porcelæn eller andre ting. De er super flotte at bruge i hjemmet, hvor de kan bruges til at klistre på væggene i entreen, på badeværelset, soveværelset eller på teenage værelset. Der er rigtig mange flotte motiver, som blomster, sommerfugle, blomsterranker, rammer, standard tekster, julemotiver, hjørnemotiver, våbenskjold og meget andet.

Standard tekster, som f.eks. memories, som betyder minder på dansk, kan bruges til en hænge oven over en collage af billeder man har klistret på sin væg. Det er god måde, at gemme på gamle mindeværdige minder.

Hjørnemotiver er super flotte og kan bruges til at hænge i hjørner af spejlet på toilettet, der giver et rigtig flot og sødt look til spejlet og badeværelset generelt. De kan også bruges i andre hjørner på et værelser eller lign.

Blomster, sommerfugle og blomsteranker er rigtig flotte at have på væggene i en udestue eller en entré. Våbenskjold kan bruges på drenge værelset eller til kontoret, hvis man er står fan.

Der er i hvert ark flere motiver, som der skal bruges hver for dig. De er ret store, de fleste er 21 cm X 14,8 cm, så de fylder et godt stykke.

Vi har også andre flotte skabeloner og stencilark med mange flotte motiver. Hvis du ikke vil have klistreret motiverne på væggen, spejlet eller lign. så kan du male dem på med vores flotte skabeloner og stencilark.
Malingen skal duppes på med en svamp eller en skumpensel. Det giver det flotteste resultat. IV har mange forskellige svampe, både hvide, trekantede skumsvampe, runde, sorte skumpensler og meget andet.
Vi har et stort udvalg af hobbyartikler.