Mosaik

Mosaikfiller sort | 1000 ml
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Mosaik hobby kan bruges på mange forskellige måder - det er kun fantasien der sætter grænsen. Se vores brede udvalg af små og store mosaiksten til hobbybrug. Lav bl.a. din egen bakke eller fad med disse flotte mosaikker. På hobby shoppen kan du vælge mellem mosaik glas, karton, spejlmosaik m.v. Vi har prisgaranti på det meste så du kan købe billig mosaik på Grafical.dk.

Mosaik fliser har et rigtig flot farvespil og hos os kan du både købe kvadratiske eller forskellige former af brud. Vi har både flade stykker af mosaik samt små runde mosaiksten i mange forskellige farver og størrelser.

Grafical.dk er en hobby shop, hvor du kan vælge i mellem cirka 12.000 forskellige hobbyartikler, så vores mosaik henvender sig nok mere til hobby projekter fremfor som mosaik fliser til et badeværelse eller køkken.

Når du arbejder med mosaik hobby, har du brug for noget spartelmasse eller fugemasse til at lime mosaikken fast med. Her har vi 2 slags mosaikfiller, som er specialudviklet til mosaik, glasmosaik o.lign. Mosaikfilleren fås i 2 farver hvid eller sort i en 1 liters bøtte eller spand. Vi har også forskellige slags lim, som er velegnede til at lime mosaikstykker på træ, glasplader, collagerammer, glas eller kasser som dekoration.

Vores mest populære mosaik produkt er en kasse med 2 kg. blandet mosaik glas, som er små brudstykker af glasmosaik eller spejlmosaik i forskellige størrelser fra 8-20 mm og en tykkelse på 2-3 mm. Mosaik glas stykkerne er polerede, så kanterne er bløde og afrundede, så du ikke skærer dig på glasset.

Mosaik hvordan gør man?

Mosaikkunst er meget speciel. Kompleksiteten, farven og formerne kan være fascinerende. I stedet for at skabe billeder ved at male eller tegne på en flad overflade, så kan man skabe mønstre eller figurer ved at arrangere hundredvis til tusindvis af små farvede fliser, sten eller glas kaldet mosaik hobby material. Alt sammen giver en flot dekoreret overflade bestående af individuelle stykker.

Vi håber du er blevet inspireret til at hygge dig med mosaik hobby og har lyst til at kigge på vores mange spændende materialer til mosaik.

Mosaiksten hobby
Da jeg var lille havde min far en mosaiksten hobby. Han lavede et flot lille sidebord til en lænestol, hvor han havde limet små firkantede stykker mosaik i blå og hvide farver ovenpå et lille træbord. På det tidspunkt, var mine forældres indtægt nok ikke den højeste, så der kom et flot og samtidig billig mosaik bord ud af min fars mosaik hobby.