Monteringspuder

Køb billige Monteringspuder på Grafical.dk. Monteringspude til pyntepuder til stuen. ✓ Stort udvalg ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Monteringspuder » Køb en billig monteringspude her

På Grafical.dk har vi over 12.000 forskellige hobbyartikler til billige penge og med hurtig levering. Bestil lagervarer idag, og modtag dine varer allerede indenfor 1-3 hverdage. I blandt alle vores spændende hobbyartikler har vi monteringspuder i forskellige størrelser og former. Vores monteringspuder har fyld lavet af 100% polyester, og betrækket er lavet af 100% bomuld. Find blandt andet monteringspuder 50x50 og monteringspuder 40x40. Monteringspuder fra Grafical.dk bliver leveret vakumpakket.

Hvad er en monteringspude?

Monteringspuder er rigtig smarte til dig, der elsker at sy dine egne puder, og sætte et personligt præg på dit hjem. Har du allerede pudebetrækket, men mangler inderpuden, så finder du billige puder lige her, som du kan bruge til dine hjemmelavet pynte puder. På den måde kan du nemt og hurtigt lave dine egne og super billige pyntepuder til stuen eller værelset. En monteringspude med polyester fyld er rigtig gode, i og med at de holder formen meget bedre, end de puder der har fjer som fyld. Vores udvalg af monteringspuder er spændende, da vi både har runde, rektangulære og kvadratiske former. Kun din fantasi sætter grænser for kreativiteten.

Vidste du, at du også her på Grafical.dk kan købe stof i alverdens farver og mønstre, så du kan lave andet end bare hvide puder.

Monteringspuder med pynteknap

Du kan lave nogle rigtig flotte pynte puder til din sofa, ved at sætte en pynteknap i midten. Vi har et stort udvalg af knapper i forskellige størrelser og farver. Det vil også være en rigtig god idé til en personlig gave, til en du holder af. Det er super nemt at sy sin egen pyntepude. Alt du behøver er: monteringspude, sytråd, stof, nål og knapper. Alt sammen finder du her på Grafical.dk.
Mangler du en god saks til at klippe i stof med, så tag et kig på vores store udvalg af forskellige sakse. Der er både store og små, til venstre- og højrehåndede og til børn. Har du nogle spørgsmål, kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice, som hjælper med et smil.