Mønsterruller og pensler

Grafical.dk har mange praktiske hobbyartikler til de kreative personer. Vi har f.eks. forskellige mønsterruller i skum og plast. Rigtig flotte Stencilskabeloner i plast. Der er rigtig mange flotte og sjove motiver.

Mønsterruller og malerruller er en god måde at lave struktur i sit maleri. Malerruller kan bruges til, at male hele sit lærred i en farve med glatte linjer. Det kan man gøre hvis man ønsker en grund farve på sit maleri. Det er også malerruller man bruger til at male vægge i huset. Disse malerruller til at male malerier, er lavet af skum og har afrundede og bløde hjørner. Malerruller er super billige og kan sagtens bruges flere gange, hvis de rengøres ordenligt efter brug.

Mønsterruller er lavet af skumgummi eller gummivalser og har skafter af plast. Mønsterruller er en sjov teknik at bruge. Man kan både bruge dem til at male grundfarven på lærred, så der kommer et mønster i det frem for en helt glat farve. Den kan også bruges til at male oven på det man allerede har malet for at give det et flot udtryk.

Der er mange teknikker man kan bruge når man maler, en af dem er skumpensler og duppesvampe. At bruge duppesvampe og skumpensler giver et mat- og rustikt look til maleri. Det ser super godt ud på nogen malerier. Det ser specielt godt ud hvis man kan finde ud af at bruge det, så øvelse gør mester. Hvis du mangler inspiration, så har vi en super fed guide til, hvordan du laver superfede malerier og bruger flere forskellige teknikker. Du kan bl.a. også i denne guide se hvad duppesvampe og stempel tryk gør ved et maleri.

Også spartler kan bruges til at male med. Man kan bruge næsten alt til at male med, så hvis du har en gammel svamp, der ikke kan bruges mere, til at ligge i skuffen, så er det en oplagt mulighed for at kunne lave mønstre på dit maleri.