Mobile printere

Bærbare printere er kompakte og mobile enheder, som er perfekte til alle på farten. De har som regel en praktisk tilslutning via enten Bluetooth eller USB til PDA, tablet-pc og laptop. Til alle der har brug for fleksibilitet i form af direkte udskrivning. Mobilprintere fås fra både Canon, Brother og HP.
Bliv endnu mere mobil med mobile printere, se vores udvalg på webshoppen hos Grafical.dk.

I kategorien "Mobile printere" kan du finde meget små og kompakte mobile printere, som nærmest ingenting fylder, og som er utroligt nemme at tage med dig, når du er på farten.

Eller hvad med en lidt større mobil all-in-one printer, der både kan scanne og kopiere som en helt almindelig all-in-one kontorprinter, men som fylder og vejer betydeligt mindre?

Derudover har vi også monokrom, mobile printere, som ikke bruger blæk, men i stedet printer på særligt termisk printerpapir ved hjælp af termoteknologi.

De fleste printere kan tilsluttes via Bluetooth og USB-stik, men der er også mobile printere med tilslutning via WI-FI på trådløst netværk, som giver endnu større fleksibilitet og mobilitet.

Og som altid hos Grafical.dk er kvaliteten vigtigt, hvorfor det er kvalitetsprodukter fra for eksempel HP og Brother, vi forhandler.

Grafical.dk har også et stort udvalg af blækpatroner til nettopriser og har du brug for nem opbevaring af dine filer til at tage med, har vi både USB-nøgler og SD-hukommelseskort.

HUSK - Grafical.dk forhandler kvalitetsvarer til små priser og med kort leveringstid