Mini urtepotter | Små lerpotter

Køb mini ler urtepotter til lav pris » Billige lerpotter til krydderurter ✓ Tilbudspriser ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Urtepotte ler Ø9 x 8 cm - 24 stk
6 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Billige urtepotter » Køb mini ler urtepotter fra 18 kr.

Søger du urtepotter er du kommet til det rette sted. Her finder du vores udvalg af urtepotter, især mini urtepotter og små lerpotter, som du kan bruge som små ler urtepotter. Derudover har vi en masse urtepotter i forskellige andre materialer såsom træ og bambus. De er perfekte til at lave en lille urtehave i vindueskarmen, eller til at bruge som pynt rundt omkring i hjemmet.

Se det store udvalg af urtepotter

På Grafical.dk kan du finde lige den urtepotte du er på jagt efter. Vi har blandt andet rødlerspotte, klassisk urtepotte i rå, rød terrakotta krukker med lille hul i bunden. Underskål i Rød terrakotta udvendigt og glaseret indvendigt. Firkantet urtepotte i rå, lys terrakotta. Altid faste lave priser og billig fragt. Køber du lidt flere mini urtepotter ad gangen leverer vi dem gratis direkte til din adresse.

Ler potter til planter og blomster

Disse urte- og lerkrukker kan bruges som plantekrukker, hvor du blandt andet kan plante små krydderurter i, såsom persille, timian, purløg eller hvad du ellers ønsker af krydderurter i din plantekrukke. Du kan også bruge en ler krukke udendørs som blomsterkrukker. Det kan være du mangler en lille udendørs krukke til havebordet eller til legehuset, så er disse lerkrukker perfekte til den lille blomst der skal stå og pynte.

Alt i små urtepotter ler

De fleste kan nok blive enige om, at der er noget hyggeligt ved en rød urtepotte ler. Især hvis man har flere ler urtepotter stående sammen i klynger giver det en frodig og spirende oplevelse at se på, som gør en i godt humør. Du kan vælge mellem forskellige urtepotter ler her på siden i de mindre størrelser med en diameter under 10 cm. Så der er tale om ler urtepotter til småspirer og små planter. Vores urtepotter ler sælges typisk i pakninger på 6 og helt op til 48 stk. og de er prissat ret lavt, så du kan købe en urtepotte ler fra omkring 3 kr. og op ad.

Brug små urtepotter som pynt

Det er ikke underligt, at mini urtepotter er meget populære. De små ler urtepotter ser bare så søde og nuttede ud. Du kan bruge dem til små planter eller til dekoration. Sæt flamingokugler eller flamingo æg oven i mini lerpotterne og mal og dekorer på begge dele, så kan du lave dit eget pynt til jul eller påske. Det er en herlig hjemmelavet gave som selv de mindste kan være med på. Samtidig er det sjovt at dekorere keramik urtepotter som du finder i vores sortiment. Vær opmærksom på, at nogle keramik urtepotter kræver særlig porcelænsmaling eller glasmaling. Mens du til ubehandlede urtepotter terracotta oftest kan bruge almindelig maling.

Søger du billige urtepotter?

Så er du heldigvis kommet til det rette sted. Grafical.dk har et stort udvalg af billige urtepotter og lerkrukker. Vi har mest små urtepotter og deciderede mini urtepotter med en diameter på kun 3,4 cm og en højde på 3,1 cm. Så det er rimeligt små lerpotter. Vi har også hvide urtepotter uden hul i bunden. Vores priser er lave, men er du på jagt efter endnu bedre urtepotte tilbud, så bør du overveje at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så modtager du alle vore gode tilbud i din indbakke. Og du kan samtidig udnytte særlige tilbud og rabatkoder, der kun gælder for nyhedsbrevsmodtagere. Du deltager desuden helt automatisk i lodtrækningen om fede præmier flere gange om året.

Urtepotter til krydderurter og urtehave

Vil du holde styr på dine urtehave og hvad der er sået i den. Så overvej nogle af vores fantastiske små kridttavler til urtepotter fra Securit. Det er praktisk med kridttavler, så du let kan ændre beskrivelsen af hvad der er i din urtepotte, fra sæson til sæson.

Lerpotter du selv kan male

Det er nemt at dekorere de fine små lerpotter du finder her i sortimentet. Mange af dem kan males med porcelænsmaling eller f.eks. et par gode Posca-tusser eller pintor tusser fra Pilot. Lerpotter og urtepotter både med og uden glasering kan bruges som perfekte gaver fra børnefamilier til f.eks. bedsteforældre. Lad ungerne tegne og male på de søde lerpotter. Så skynd dig at udnyt de rigtig gode lerpotter tilbud her på Grafical.dk.

Kan man lave urtepotter fra bunden?

Har du mod på at være ekstra kreativ kan du udfordre dig selv lidt. I stedet for at købe færdiglavede lerpotter, som dem du finder her i varegruppen, kan du også lave dine egne lerpotter og urtepotter ved at købe noget af vores urtepotter ler der er beregnet til formålet. Du finder det store udvalg af urtepotter ler lige her.

Kan jeg bruge ler potter indendørs?

Ja, ler potter kan bruges indendørs. Vær dog opmærksom på, at vanddræning kan være en udfordring, da lerpotter ikke har den samme vandtætning som plast- eller keramiske potter. Sørg for at bruge en bakke eller underskål under potten for at fange eventuelt overskydende vand.

Kan jeg male mine lerpotter?

Ja, du kan male dine lerpotter. Maling kan give dig mulighed for at tilpasse og dekorere dine potter efter din egen smag. Før du maler, skal du sørge for at rengøre og tørre potten grundigt. Brug en maling, der er egnet til keramik eller ler, og følg instruktionerne fra producenten. Efter påføring af malingen kan du også bruge en beskyttende forsegler for at forlænge holdbarheden af din malede dekoration.