Mikrofon

Køb mikrofon online på Grafical.dk. Vælg mellem mikrofon til pc, gaming microphone m.v. ✓ Gratis levering til døren ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Mikrofon - Alt i mikrofoner til pc, gaming, usb, streaming

Køb mikrofon online på Grafical.dk, her finder du et udvalg af forskellige mikrofoner såsom mikrofon til pc, USB clip microphone, mikrofon arm, bord microphones m.v. Er du gamer, kan du også købe en god microphone gaming med mikrofon arm på webshoppen. De microfon mærker vi bl.a. fører på shoppen er Sandberg og Trust, hvor vi lige nu har størst udvalg af Sandberg gaming microphone og usb mikrofoner. En gaming mikrofon skal have god lyd, så dem du spiller med, tydeligt kan høre hvad du siger under skydespil, hvor det skal gå rigtig hurtigt.

Mikrofon til pc

De fleste bærbare pc'ere har en indbygget mikrofon, men det har stationære computere sjældent. Derfor skal du købe en ekstern mcrofphone som eksempelvis en gamer mikrofon til din stationære pc. Du kan her i netbutikken købe mikrofoner såsom en usb mikrofon eller en gaming mic. Gamer mic kan nogle steder også leveres som bluetooth microfon, men i øjeblikket har vi her i butikken ikke bluetooth mikrofon men kun usb mikrofon gaming. En trådløs micorphone kan nok også være lidt mere ustabil som streaming mikrofon eller studie mikrofon.

Microphone gaming

Skal du bruge din mikrofon til gaming, kan du enten vælge at købe en mikrofon på arm eller stativ og et sæt gode hovedtelefoner, eller du kan vælge at købe et trådløst headset med mikrofon. Du kan også nogen steder købe en mikrofon med højtaler. Det gælder dog i begge tilfælde om at købe en god mikrofon til gaming, for ellers ender du bare med at skulle udskifte flere billige mikrofoner, inden du endelig bruger nok penge på at købe en ordentlig microphone gaming.

På Grafical.dk kan du også købe høretelefoner, headset og hovedtelefoner.