Mayland Bordkalendere

Kalenderstativ røgfarvet til Mayland Flip-A-Week kalender 20 x 19 cm 366400
1 anmeldelser
Før DKK 129,00
DKK 103,20 pr. Stk
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 31-05-2024

Kalenderstativ klar akryl til Mayland blokkalendere 366600
3 anmeldelser
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 31-05-2024

Her ser du vores udvalg af Mayland bordkalendere. Vi har forskellige udgaver som passer perfekt til skrivebordet. De fylder ikke for meget, og du kan få et stativ til at sætte dem på, hvis du ønsker det. Mayland bordkalendere kan hurtigt give dig et godt overblik over dine aftaler. Det er rart at have den stående lige ved siden af computeren, så dine aftaler er lige til at gå til.  Brug den både på kontoret og hjemme i privaten. Det er skønt med et godt overblik i den travle hverdag. Man kommer hurtigt til at booke sig for meget, og glemme nogle af aftalerne. Undgå stress og få dig et overblik ved hjælp af vores Mayland bordkalendere.

Hvis du gerne vil have en kalender, som du kan tage med dig på farten, er det nok ikke en af vores Mayland bordkalendere du skal have. Du kan evt. tage et kig på vores spiralkalendere i stedet. De har masser af plads til at lave noter på, og fylder ikke meget i en taske. Du kan få dem i flere størrelser.

Vi har også kalendere, som du kan hænge op på din væg i stedet for Mayland bordkalendere. Se vores udvalg af kontorkalendere, som du kan hænge op på væggen på kontoret, i hjemmet eller hvilket som helst andet sted. Nogle af vores vægplannere er lavet i plast, så du har mulighed for at skrive på dem med en speciel filtpen og viske det ud igen. Læs vareteksten der er til billederne, for at være sikker på hvilke det er muligt ved. Vi anbefaler du bruger en vandbaseret filtpen, så du er sikker på det kan fjernes igen.