Magasinholder | Avisholder | Bladholder

Twin Agenda Gulvstander - Brochureholder A4 med 32 rum
Før DKK 1.469,00
DKK 1.175,20 pr. Stk
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 04-08-2024

Køb din nye Magasinholder, avisholder eller bladholder online på Grafical - det er nemt, sikkert og hurtigt. Find dig præcis den type magasinholder, avisholder eller bladholder du har brug for i vores store sortiment. Vi har både holdere der kan hænges på væggen eller stå frit i lokalet. En avisholder eller bladholder er perfekt til venteværelser, opholdsrum, receptioner og andre steder, hvor du har brug for at stille forskelligt læsestof til rådighed. Det kunne f.eks. også være i en forretning.

Magasinholder væg

Med en magasinholder til væg får du en holder der er særligt designet til at blive hæng op. Der findes både flade typer magasinholder til væg og typer der minder mere om en slags magasinholder hylde, der stikker ud fra væggen. Derudover er det naturligvis muligt at vælge hvilken farvin magasin-, avis- og bladholder skal have. En gennemsigtig avisholder er gør det muligt at se tryksagens forside inde i din avisholder.
En bladholder eller magasniholder i farve er derimod med til at forstærke dit indretningsmæssige design.

Magasinholder til gulv

Du kan naturligvis også finde forskellige typer magasinholder, bladholder og avisholder til gulv. Vi har både faste magasinholder gulvstativer og bladholder til gulv med hjul. De er f.eks. ideelle til små butikker, messer eller andre situationer, hvor du har brug for jævnligt at skifte lokalitet for din magasinholder.