Målebånd

Målebånd i flere forskellige længder og varianter til billige priser. Hurtig levering - Billig fragt - Super kundeservice - Mere end 10.000 Trustpilot anmeldelser.

Køb dit målebånd og tommestok lige her

I denne varegruppe kan du se vores udvalg af målebånd. Vi har forskellige målebånd til at måle længde, højde, bredde, dybde eller omkreds. Vi har målebånd 2 meter, målebånd 5 meter og vores topsælger målebånd 1,5 meter, der egner sig godt som målebånd til krop, fordi det er blødt og ikke føles ikke koldt, når man tager det rundt om maven. Så køb målebånd online her hos Grafical, så du kan måle alt i centermetermål til gode priser. Vi har altid hurtig levering på hele webshoppen, så skynd dig at lav din bestilling, og få varerne ind af døren før du aner det.

Hos Grafical kan du med fordel også oprette dig som bruger. Så optjener man nemlig 5% bonus hver gang man laver en ordre, som man så kan bruge på sin næste ordre. Du kan på den måde faktisk spare en bonus op, så du i fremtiden kan ligge en ordre helt gratis! Og det koster slet ingen ting at være bruger hos os. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Første gang du gør det, modtager du en bonuskode i din mail, som giver dig 10% rabat på din næste ordre.

Målebånd i flere varianter

Hos Grafical finder du målebånd i flere forskellige varianter. Hvis du eksempelvis mangler et sy målebånd, kan vi anbefale et målebånd af lidt blødere slags. De er ofte lettere at bruge, når det omhandler tøj og stof. Hvis du mangler andet sytilbehør. har vi også masser af synåle og sytråd. Disse målebånd er også rigtig gode, hvis du skal måle omkreds af kroppen. Så skal du se hvor meget, du har tabt dig eller hvor store dine biceps er blevet, kan et målebånd krop være et godt værktøj til at tracke din fremgang. Mål kroppen med målebånd fra Grafical.

Hvis du leder mere efter et målebånd, som du kan bruge til andet håndværkerarbejde, har vi både målebånd i 5 meter og tommestokke. De kan typisk holde til en del mere, og derfor er en tommestok et godt valg til denne slags arbejde. Derudover kan en tommestok også lettere bruges på flade overflade, og så er den super nem at have ved hånden. Du kan også sagtens bruge en tommestok, hvis du skal holde lidt øje med børnenes højde. Der er den nemlig også meget nem at bruge, og hurtig at pakke væk igen, når man har skrevet målene ned, eller sat en lille streg på væggen. På den måde kan man følge lidt med i, hvad der sker med højden hvert år. Det er da meget sjovt.

På Grafical.dk kan du købe forskellige målebånd online og få leveret dem direkte til din adresse privat eller erhverv til en fast billig fragtpris. Vi har flere typer af målebånd i andre mål såsom et lille målebånd på 1,5 meter og 2 meter målebånd samt et langt måle bånd på 5 meter. Lav et godt målebånd køb lige her.

Køb målebånd online

Alle vores produkter i denne varegruppe er cm målebånd. Vi har dog også et målebånd i cm og tommer eller inch fra Linex med 5 m på rullen. Skal du måle ting, der ikke er lige, men er runde eller bare sværere at komme til, så er det nemmere med et målebånd fremfor en lineal eller en tommestok, som du ikke kan bøje ret meget. Målebånd går typisk fra mm til cm og hvis man vender den om, kan man nogle gange også gå tommer til meter. Alle vores målebånd viser millimeter til meter, så man får alle detaljer med i sine beregninger.

Målebånd er en fleksibel form for afstandsmåler. Det er de klassiske gamle målebånd vi har, samt nogle mere smarte moderne målebånd med både håndledsstrop og bælteclip og non-slip overflade på selve målebåndet, så du kan holde bedre fast på det.

Målebåndet har bremse samt to stk. "stop and go" knapper, og afstandsmåleren kan både bruges privat i hjemmet samt på arbejdspladsen.

Vores billige målebånd kan sagtens bruges som målebånd børn eller som målebånd engangs.

Leder du efter et andet måleværktøj, der også kan bruges i skolen, har vi et stort udvalg af linealer. Så er du klar til at tegne helt lige linjer, og samtidig blive super skarp på udregningerne i geometrien. Det kan man da ikke sige til nej til. Husk også blyanterne, så du har noget at skrive med.

På Grafical.dk kan du faktisk også finde en smart online lineal, som kan være meget handy at bruge, indtil man får anskaffet sig et måleband, tommestok eller en rigtig lineal.

Hvad er målebånd på engelsk?

Et målebånd kan bruges mange forskellige steder. Også på ferien kan det være relevant at kende det engelske udtryk. Målebånd engelsk er "measuring tape". Så hvis du nu står et sted i udlandet, og tænker hvor køber man målebåndet, så kan du nu spørge om råd. Det letteste er selvfølgelig at købe online målbånd her hos Grafical. Båndmål er super nem at have med i kufferten, og disse måle bånd fylder ikke særlig meget.