Målebånd

I denne varegruppe kan du se vores udvalg af målebånd. Vi har forskellige målebånd til at måle længde, højde, bredde, dybde eller omkreds. Vi har målebånd 2 meter, målebånd 5 meter og vores topsælger målebånd 1,5 meter, der egner sig godt som målebånd til krop, fordi det er blødt og ikke føles ikke koldt, når man tager det rundt om maven.

På Grafical.dk kan du købe forskellige målebånd online og få leveret dem direkte til din adresse privat eller erhverv til en fast billig fragtpris. Vi har flere typer af målebånd i andre mål såsom et lille målebånd på 1,5 meter og 2 meter målebånd samt et langt målebånd på 5 meter.

Alle vores produkter i denne varegruppe er målebånd cm. Vi har dog også et målebånd i cm og tommer eller inch fra Linex med 5 m på rullen. Skal du måle ting, der ikke er lige, men er runde eller bare sværere at komme til, så er det nemmere med et målebånd fremfor en lineal eller en tommestok, som du ikke kan bøje ret meget.

Målebånd er en fleksibel form for afstandsmåler. Det er de klassiske gamle målebånd vi har samt nogle mere smarte moderne målebånd med både håndledsstrop og bælteclip og non-slip overflade på selve målebåndet, så du kan holde bedre fast på det.

Målebåndet har bremse samt to stk. "stop and go" knapper, og afstandsmåleren kan både bruges privat i hjemmet samt på arbejdspladsen.

Vores billige målebånd kan sagtens bruges som målebånd til børn eller som målebånd engangs.