Tæpperens | Pletfjerner mv.

Tilbudspriser på tæpperens og pletfjerner. Se det store udvalg lige her. ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Super kundeservice ✓ 5 stjerner på Trustpilot.
Tæpperens Liva 5 l - 2 stk
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Alt i tæpperens og pletfjerner til billige priser

Her kan du købe tæpperens, pletfjerner, mugfjerner, algefjerner, tyggegummifjerner, tæppeshampoo, møbel polish og mange andre renseprodukter og rensemidler til erhverv og privat brug. Alle kan handle pletfjerner og tæpperens på vores webshop, vi henvender os både til private, erhvervskunder og institutioner og vi leverer hurtigt i hele Danmark.

Vi har et stort udvalg af tæpperens
En plet på tæppet behøver ikke være ensbetydende med, at du enten skal udskifte tæppet eller sende det til en dyr rensning. Med tæpperens kan du oftest selv klare rengøringen af dine tæpper. Vi har tæpperens på både sprayflaske til mindre brug og i store dunke til virksomheder (eller dig der spilder ofte). Du kan med fordel supplere din tæpperens med en tæppeshampoo og en gang møbelpolish.
Foruden tæpperens har vi også små fikse strips til at absorbere fugt fra lækager. Har du f.eks. problemer med fugt nær en radiator eller et vindue, der sætter sig i tæpperne, kan disse strips suge fugten til sig, så gulvtæppet bliver sparet.

Samler du dine køb af tæpperens, algerens, pletfjerner og andre rengøringsartikler, kan du udover at købe rengøringsprodukterne til en billig pris også få det hele leveret fragtfrit.

Har du været uheldig og få kuglepens blæk, olie eller blod på dit tøj, anbefaler vi, at du bruger pletfjerner. Drejer det sig i stedet om pletter på gulvtæppet - det kunne f.eks. være fra rødvin bør du bruge vores billige tæpperens, der på trods af den lave pris holder en høj kvalitet. Vi har også en særlig tyggegummifjerner, der - som navnet antyder - er ideel til at fjerne tyggegummi fra tøj, tæpper og møbler.