Linoleumsplader

Linoleumsplader i et bredt udvalg. Billige linoleumsplader til tryk med hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Stempelplade, lys grå - 10 stk
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Linoleumsplade » Billige linoleumsplader på Grafical.dk

Her på Grafical.dk finder du et stort udvalg af både hårde og bløde linoleumsplader, så der er noget til enhver opgave. Hvis man skal arbejde med linoleumsplader til tryk med de små, anbefaler vi, at man køber de bløde linoleumsplader, mens de større og ældre sagtens kan arbejde med en hård linoleumsplade. Vi har linoleumsplader i flere tykkelser, bredder og længder, og hvis du gerne vil gøre en rigtig god handel, kan du købe en pakke med mange linoleumsplader i stedet for bare en enkelt linoleumsplade.

Linoleumsplade

Hvad er en linoleumsplade lavet af? En linoleum plade er produceret af træmel, linolie, harpiks og kalk i en kombination med en lærred lavet af plantefibre. Den type linoleumsplade vi sælger er nok mest til hobbybrug og ikke så meget til linoleum bordplade. Det er nemt at købe og få leveret en linoleumsplade på Grafical.dk. Det eneste du skal gøre er at finde den størrelse linoleumsplade, du ønsker og derefter gennemføre dit køb af linoleumsplader direkte på webshoppen, så sørger vi for at levere din ordre hurtigt og sikkert til dig.

Hvad bruger man linoleumsplader til?

Med billige linoleumsplader kan du være kreativ og lave rigtig fine og flotte linoleumstryk. Ved at arbejde med linoleumstryk kan du lave rigtig flotte grafiske udtryk. Nedenunder vil vi lige ridse op, hvad du skal bruge for at komme i gang med linoleumsplader til tryk:

- Du skal først og fremmeste sørge for at have en linoleumsplade eller flere linoleumsplader. Så det er vigtigt at du skaffer den tykkelse og det antal, som du står og mangler.

- Udover dette skal du også have noget linoleumssværte. Sørg for at få det ud over hele linoleumspladen, så der ikke er steder på pladen, hvor der ikke kommer linoleumsfarve på. Husk at væbne dig med en pæn portion tålmodighed, da du risikere at få et skuffende resultat, hvis du ikke har gjort arbejdet ordenligt.

- Når du skal i gang med at skære motiver i dine linoleumsplader til tryk er det rigtig godt med linoleumskniv, og derefter skal du bruge noget karton og papir til at føre dit færdig motiv over på.

Hvor køber man linoleumsplader?

Du kan købe linoleumsplader i et bredt udvalg på Grafical.dk, hvor du kan finde flere forskellige farver, størrelser og varianter, så der er helt sikkert det du står og mangler. Vi er en stor dansk webshop som udover linoleumsplader også har +50.000 produkter inden for hobbyartikler, kontorartikler, husholdningsprodukter, IT-emballage, tilbehør og andet. Har du spørgsmål til linoleumsplader, eller har du brug for hjælp til at gennemføre din bestilling, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.