Leitz lamineringsmaskiner

Lamineringslommer A3 125 mic Leitz | 100 stk
På vej til lager

Forventet hjemkomst: 05-10-2020

Laminator A3 Leitz  iLAM Office  - Sølv til 80-125 mic
På vej til lager

Forventet hjemkomst: 08-10-2020

A4 Lamineringslommer Leitz 125 mic | 100 stk
På vej til lager

Forventet hjemkomst: 05-10-2020

Lamineringslommer 54 x 86 mm Leitz 125 mic | 100 stk
1 anmeldelser
På vej til lager

Forventet hjemkomst: 05-10-2020

Leitz A5 Lamineringslomme UDT glossy 125 mic | 100 stk
På vej til lager

Forventet hjemkomst: 05-10-2020

Vælg mellem et stort udvalg af både laminatorer og lommer fra Leitz. Mange størrelser og tykkelser af lamineringslommer. Alle Leitz lommer vil som udgangspunkt passe til alle Leitz laminerings maskiner. Men husk at læs maskinen manual for mere information før du køber nye Leitz laminerings lommer.

Her finder man både små Leitz laminerings lommer som er gode til beskyttelse af visitkort og lign. Men også større lommer, som for eksempel de almindelige A4 størrelser. De er rigtig gode til at beskytte mod snavs, væsker og fugt på dokumenterne. Det giver også dokumenterne en flot højglans finish som der fremhæver farverne.

En anden smart ting ved disse lommer er den såkaldte “Unique Direction Technology” som er pile der viser indføring retning, men forsvinder efter lamineringen er fuldført.

Udover disse lommer, så laver Leitz naturligvis også laminerings maskine, her kommer en lille gennemgang af et par stykker af dem. En af de mest populære er nok Leitz iLAM light A4. her er der tale om en maskine i et slankt design, der betjenes med et enkelt tryk, så det bliver næsten ikke mere simpelt. Med denne maskine får man altså nem og problemfri laminering med et enkelt tryk. Den er velegnet til 80-100 my lommer. Der medfølger også et gratis startkit som man klar til at gå i gang så snart man har modtaget maskinen.

Hvis man har behov for at laminere dagligt og også gerne vil have muligheden for at laminere større dokumenter som for eksempel A3, så skal man måske overveje en Leitz iLAM touch A3 turbo S. Noget af det mest smarte ved denne maskine, er at der ikke er nogle forvirrende indstillinger man stille på, der bruger maskinen en intelligent teknologi baseret på sensorer som så selv finder ud af de korrekte indstillinger. Denne maskine er også en “Turbo” model, hvilken betyder at den er klar til brug allerede efter 10 sekunder. Dette er meget hurtigt, da de billigere modeller ofte tager over 5 minutter at varme op før de er klar til brug. Så hvis man ofte har brug for at laminere, så vil denne maskine være et rigtig godt valg.

Leitz producere en lang række forskellige kontorartikler. Se eventuelt også vores udvalg af disse varegrupper.

Leitz Mapper

Leitz Brevbakker