Leitz mapper

Sorteringsmappe A4 Leitz sort med 32 rum - Faner 1-31
1 anmeldelser
Før DKK 479,00
DKK 407,15 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Elastikmappe - Leitz Recycle A4 karton sort - 10 stk
Før DKK 189,00
DKK 160,65 pr. Pakker
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 29-05-2024

Her finder du Leitz store udvalg af flotte mapper. Her finder man både Leitz  Arbejdsmapper, brevordnere, elastikmapper m.m. Det kunne for eksempel være Leitz meget Iøjnefaldende 3-klap elastikmappe i flotte farver. Den laminerede overflade giver nemlig mappen et skinnende, højkvalitets udseende. Denne flotte mappe kan indeholde op til 250 ark 80g papir.

Du kan også finde Leitz notesbøger her på Grafical.dk:
httpS://www.grafical.dk/leitz-notes...

Generelt laver Leitz en masse flotte elastikmapper. De har også en serie der hedder “Bebop” hvilket betyder at man kan få andre Leitz kontorartikler i mere eller mindre samme design. På den måde kan man have flere af sine kontorartikler i en ensartet stil.

Udover disse almindelige mapper, så har Leitz også nogle lidt mere specielle mapper. Det kunne for eksempel være deres “underskriftsmappe” som er designet til organisering af dokumenter som for eksempel kontrakter og andre dokumenter, der kræver underskrift godkendelse. Denne mappe, kan ligesom mange andre Leitz mapper, skaffes i en række forskellige flotte farver.

Man kan også finde de såkaldte “Displaybøger” som er ideel til præsentationer og organisering af dokumenter, de er med 20 klare plastiklommer fikseret inde i ryggen, så med denne mappe kan man nemt organisere og fremvise dokumenter via de klare plastiklommer.

Det er også her at du finder de populære Leitz ringbind og brevordnere, noget som næsten alle slags kontorer har behov for. Som næsten alle andre Leitz mapper, så er disse også i flotte skinnende farver i en højkvalitets finish. Begge slags produkter er Ideele til A4 papirer, lommer og registre/faneblade m.m.