Lanterner

Alt i lanterner online. Skab lys og hygge med en lanterne udendørs eller indendørs ✓ Stort udvalg ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

En lanterne giver et hyggeligt lys

Hvis du gerne vil have noget hyggelig belysning på din terrasse eller altan, er en lanterne udendørs et godt bud. Lanterner giver nemlig et dekorativt lys, som bevæger sig i vinden eller aftenbrisen. En lanterne gør det nemlig sværere for vinden at blæse flammen på lyset ud, og det er altså mest hyggeligt med levende lys, hvis du vil skabe en hyggelig stemning til både sommeraftener eller også om vinteren.

Lanterner udendørs eller indendørs

Du kan både købe en lanterne udendørs og indendørs på Grafical.dk. Vi har også forskellige udgaver af led lanterne, hvis du foretrækker led lys fremfor stearinlys. Udendørs lanterner skal kunne holde til det danske vejr, som ofte er regnfuldt og blæsende. Du kan læse mere om de forskellige lanterner vi sælger, ved at klikke på den enkelte lanterne.

Lanterne til haven

Et alternativ til havelamper og fakler kunne være lanterner til haven. Vi har fået en ny bambus lanterne, som er super flot at bruge som lys i haven. I det hele taget er lanterner billige at bruge som udendørslamper.

Udover lanterner kan du online her under lys også købe fyrfadslys, fyrfadsstager, lyskæde og olielys.