Lanterner

Alt i lanterner online. Skab lys og hygge med en lanterne udendørs eller indendørs ✓ Stort udvalg ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Lanterner » Køb lanterne billigt på Grafical.dk

Lanterner til udsalgspriser. Hvis du gerne vil have noget hyggelig belysning på din terrasse eller altan, er en lanterne udendørs et godt bud. Lanterner giver nemlig et dekorativt lys, som bevæger sig i vinden eller aftenbrisen. En lanterne gør det nemlig sværere for vinden at blæse flammen på lyset ud, og det er altså mest hyggeligt med levende lys, hvis du vil skabe en hyggelig stemning til både sommeraftener eller også om vinteren. Det ser det store udvalg af udendørs lanterner og lanterner indendørs til super priser lige her på siden.

Lanterner udendørs eller indendørs?

Du kan både købe en lanterne udendørs og indendørs på Grafical.dk. Vi har også forskellige udgaver af led lanterne, hvis du foretrækker led lys fremfor stearinlys. Udendørs lanterner skal kunne holde til det danske vejr, som ofte er regnfuldt og blæsende. Du kan læse mere om de forskellige lanterner vi sælger, ved at klikke på den enkelte lanterne. Det er altid hyggeligt med lanterner til haven. Specielt hvis man bruger meget tid på at sidde udenfor om sommeren, så kan store lanterner eller små lanterner til fyrfadslys gør aftenen lidt hyggeligere. Med udendørs lanterner til stearinlys skal man heller ikke være helt så opmærksom på lyset, da der ofte ikke er så meget, der kan gå ild i. Man skal naturligvis altid være opmærksom omkring åben ild. Skal dine lanterner stå udendørs, kan det også være rart at det er udendørs lanterne rustfri, så det ikke gør noget, at det regner lidt på dem.

Har I lanterne til haven?

Et alternativ til havelamper og fakler kunne være lanterner til haven. Vi har fået en ny bambus lanterne, som er super flot at bruge som lys i haven. I det hele taget er lanterner billige at bruge som udendørslamper. Hos Grafical.dk kan du både få hvide lanterner og sorte lanterner udendørs til rigtig gode priser. Så kan du få lige det, der passer bedst til haven. Vi har et stort udvalg af billige lanterner til haven og leverer hurtigt direkte til din adresse. Skal det være et andet design end sorte og hvide lanterner, kan du også skaffe dig kobber lanterner, som passer perfekt som have lanterner.

Køb lanterner i træ og i glas

Skal det ikke lige være store lanterner udendørs, men vil du hellere have fine små lanterner, der kan stå indenfor? Så har du masser af muligheder hos Grafical.dk. Her finder du nemlig både glas lanterner og andre lys lanterner. Finder du en flot glas lanterne kan du også bruge dem som lanterner til væg. Der er masser af muligheder hos Grafical.dk. Vores fine indendørs lanterner af glas kan du nemlig også selv dekorere, så de bliver endnu flottere. Det kan du gøre med glasmaling fra Grafical.dk. Vi har maling i alle farver, så du rigtig kan udfolde din indre kunstner. I stedet for en stor lanterne, kan du med lille lanterne bruge små fyrfadslys, så ilden er super nem at styre. De fleste af vores lanterner kan også bruge som lanterner til bloklys, hvis bloklyset ikke er alt for stort.

Husk også at tilmeld dig nyhedsbrevet for at få ekstra gode lanterne tilbud. Her vil du altid få besked inden vi kører kampagnetilbud på blandt andet udendørs lanterne og sort lanterne, samt mange af de andre tusinder produkter, der er på webshoppen. Du kan også oprette dig som bruger hos Grafical.dk, så du optjener 5% bonus på alle din ordre. Så kan altid spare lidt ekstra på din lanterne udendørs og dine lanterner til haven.

Udover lanterner kan du online her under lys også købe fyrfadslys, fyrfadsstager, lyskæde og olielys.