Korktavle stor

Korktavle Stor - Køb store opslagstavler i kork

Her kan du købe korktavle stor til billige priser. Du kan vælge mellem store korkplader i mange størrelser bl.a. stor opslagstavle op til 200 cm i bredden. Vi har i øjeblikket mærkerne Esselte, Lintex og BNT. Det er samme billige fragtpris, når du bestiller store tavler som vores andre kontorartikler, og flere af modellerne får du gratis levering på.

Det ser rigtig hyggeligt ud at have en kork stor hængende på væggen. Der er lidt retroagtigt med nogle store korkplader. Du kan bruge en opslagstavle til at hænge postkort, billeder, diy tegninger og huskesedler op med tegnestifter eller kortnåle, som du også kan købe her på Grafical.dk.

Vi har altid faste billige priser og gode tilbud på en ny korktavle stor. Vi har både opslagstavler med og uden ramme. En stor korktavle uden ramme er egentlig en tyk korkplade på 16 mm med skjulte beslag, der får tavlen til at svæve ud fra væggen, hvilket ser super godt ud og får det til at se ud som om det er en tynd korkplade, der hænger på din væg ligesom de nye ultra tynde fladskærms tv.

Hvis du godt kan lide gør-det-selv projekter, kan du overveje DIY opslagstavle kork. Vi har nemlig også et stort udvalg af hobbyartikler til kreative mennesker.

En korktavle stor er ikke magnetisk ligesom køleskabsdøren, whiteboardtavler og glastavler. Så du kan kun sætte opslag op med en nål såsom kortnål og tegnestift og ikke med en magnet. Det vil også være synd at skrive på en store korkplader, og ødelægge en flot stor korktavle.

Se vores billige priser og gør et kup på din nye korktavle stor her. Vi har altid masser af gode tilbud på store korktavler. Hos Grafical har vi også almindelig korktavle til gode priser.