Kinesisk lotteri

Køb alt til kinesisk lotteri online på Grafical.dk. Lotteri og tombola tilbehør til billige priser. Vælg mellem et stort udvalg af tombolanumre og lotterisedler både til amerikansk og kinesisk lotteri. Hos os finder du også kuglepenne og spil såsom Kinesisk lotteri, ja da. Det er altid hyggeligt med en lille gevinst til den årlige afslutning i badminton- eller tennisklubben.

Det er også en god måde at bruge kinesisk lotteri i sin bod hvis man samler ind til f.eks. nye rulleskøjter til den lokale klub og har været så heldig at få en del sponsorgaver.

Her på webshoppen kan du købe tombola lodder eller numre til kinesisk lotteri. Du kan vælge lodsedler i 6 forskellige farver: hvid, rød, gul, grøn, blå og pink. Vi sælger lodderne i æsker med 200 numre i hver.

Det er ikke kun kinesisk lotteri som man kan blive ved med at smide en rund 20’er til men også de enarmede tyveknægte på diverse markeder osv. Her kan der også hurtigt bruges en del penge. Måske flere end man lige havde forventet. Er man så en af de heldige som vinder i lotteri er man jo ikke til at skyde igennem. Om det så bare er en bamse på 20 cm.

Når man hører ordet kinesisk lotteri og amerikansk lotteri tænker mange nok på tombola boden oppe på torvet. Både til julemarked og måske også til de dage hvor byen har by night. Både store, små, unge som gamle syntes det er hyggeligt at deltage i lotteri. Så det kan faktisk blive en hel tradition ved en bestemt begivenhed hvert år.

Er der forskel på kinesisk og amerikansk lotteri?
Der er en lille forskel på kinesisk ringlotteri og amerikansk lotteri regler. Amerikansk lotteri kører med forskellige nummerserier: 1-100, 1-200 og 1-300. Det gør man ikke i kinesisk lotteri, der er der kun én nummerserie 1-200.

Det er ikke kun kinesisk lotteri som du kan købe hos Grafical.dk men også spillekort.