Kamerastativ tripod og selfie stang

Køb kamerastativ, tripod og selfie stang online - ✓ Lave priser ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Rollei Selfie Smartphone Tripod Traveler
6 anmeldelser
På vej til lager

Forventet: 07-06-2023

Rollei Compact Traveler Star S1 Black
1 anmeldelser
På vej til lager

Forventet: 07-06-2023

Rollei C5i Aluminium Orange
1 anmeldelser
På vej til lager

Forventet: 07-06-2023

Rollei Selfie Mini Tripod, Black
1 anmeldelser
På vej til lager

Forventet: 07-06-2023

Rollei Smartphone Holder II
På lager - Levering 1-3 hverdage
Tablet Holder Rollei
1 anmeldelser
Skaffevare

Forventet: 07-06-2023

Køb kamerastativ » Tripod, og selfie stang til kamera og mobil

Køb kamerastativ og selfiestang og tripod til mobil og kamera på Grafical.dk til billige priser her. Vælg blandt vores store udvalg til forskellige former for stativer til  kameraer, dashcams, actioncams og telefoner.

Selfie stang

Her finder du vores store selfie stang sortiment. Køb den bedste selfie stang til iphone telefon eller andre typer mobiltelefoner. Og tag fede feriebilleder, når du er ude at rejse. Med en selfiestang er det nemt at tage gode billeder og videoer, når du er på farten og gerne vil have mere af dig selv med i billedet. med en selfie stang kan du også nå vinkler, du måske ikke ellers ville kunne. Køb dig en billig selfie stang her på siden og få den leveret til døren. Vi har mange forskellige typer selfiestænger i vores sortiment. F.eks. selfie stang med udløser og selfie stang med mikrofon.

Kamerastativ

Tag perfekte billeder med et godt kamerastativ i studiet eller når du er på farten. Hos Grafical.dk finder du et kæmpe udvalg af billige kamerastativer. Du kan både købe kamerastativ til kamera eller kamerastativ til mobil. Vi har også mobilholder til kamerastativ der forvandler ethvert standard kamerastativ til et kamerastativ til din mobiltelefon.

Kamerastativ til enhver lejlighed

I vores udvalg finder du mange forskelige typer kamerastativ. F.eks. Find dig et lille kamerastativ eller et stort et. Skal du bruge et kamerastativ til faste opgaver i et studie, kan du med fordel vælge et solidt stativ der kan klare mange forskellige slags jobs og indstillinger. Er du derimod på farten, er det en fordel med et lettere mere mobil kamerastativ, der fylder mindre, når det er pakket sammen og ikke tager livet af dig, når du skal slæbe det med rundt.

Tripod kamerastativ

De fleste af vores mange kamerastativer af af typen tripod. Dvs. at de har tre støtteben. Oftest kan du indstille længden af de enkelte støtteben på dit tripod kamerastativ. Fordelen ved dette er, at du kan justere stativet efter underlaget, så dit kamera altid står perfekt vandret.
Hvis du forventer at skulle bruge dit tripod stativ på ujævne overflader, kan det derfor være en fordel med ben, der kan finjusteres i deres længde.

Tripod til mobil, kamera og videokamera

Vores tripod udvalg omfatter tripod stativ til alle former for kameraer. Både til mobiltelefoner, almindelige kameraer og videokameraer. En smartphone tripod er oftest mindre end en kamera tripod, da et kamerastativ til en mobiltelefon naturligvis ikke skal bære den samme vægt som f.eks. et tripod kamerastativ til et spejlreflekskamera.
Hvis du i forvejen har et tripod stativ som du er glad for og gerne vil bruge sammen med din mobiltelefon, så kan du også finde særlige tripod kamerastativ hoved til at sætte på dit stativ, så du kan montere en mobiltelefon i det.