Kort og kuverter

Vi har et stort udvalg af kort og kuverter. Valg bl.a. mellem postkort, brevkort, hjertekort, foldekort, passepartoutkort, kort, shaker-kort og til og fra kort. Der er mange forskellige kort at vælge mellem, man kan under beskrivelsen af hvert enkelt kort læse mere omkring hvad kortet kan bruges til, men du får også et par ideer her.

Vores kort, som vores shaker-kort er dobbelt brevkort, hvor der er et 3D-plastindlæg. På bagsiden kan der indsættes pynt, som f.eks. designpapir eller et billede du selv har taget. Med shaker-kort er der mange muligheder for at gøre kortet rigtig personligt, men samtidig med et luksuriøst look.

Der er rigtig mange muligheder for at producere et rigtig flot kort, selvom kort fra start blot er et ensfarvet kort. Mange synes det er uoverskueligt selv at lave indbydelser, takkekort eller postkort fra bunden af, da det jo starter med bare at være et blankt kort. Man kan også let komme til, at føle man skal gøre noget ekstra ud af den enkle kuvert. Det er dog ikke altid nødvendigt. Hvis man laver et flot kort eller indbydelse får man en overraskelse, når man åbner en kuvert. Derfor kan man sagtens blot fokuserer på indbydelsen, takkekortet eller postkortet uden at bruge tid på kuverten.

Grafical.dk har mange farverige og kreative hobbyartikler. Dobbelte brevkort og håndlavede kuverter i flot hammerslået Lyon kvalitet med struktur. Nu kan du selv lave dine bordkort, julekort med billeder og andre flotte kort. Det er bare at komme i gang.

Har du brug for hjælp til den perfekte indbydelse?, så har du muligheden her. Du får en trin for trin guide til hvordan du kan lave en rigtig tøse indbydelse, menukort og bordkort. Alle tingene til kortene kan selvfølgelig købes i vores webshop, så mangler du en masse inspiration så kig fordi inspirations siden, der vil altid ligge en masse forskellige guide til dig, alt lige fra indbydelser til uro og adventsstager.

Her kan du læse om hvad bøttekort, bøttepapir og bøttekuverter er.

Skal der andet end kort i dine kuverter? Vi har et stort udvalg af papir i forskellige farver, størrelser og tykkelser