Husholdningssprit

Alt i husholdningssprit til billige priser. Vælg mellem sprit fra Borup og Cab-Dan i flasker med 500 ml eller dunke på op til 5 liter. Bestil online på Grafical.dk, så leverer vi spritten direkte til din adresse inden 1-3 hverdage. Billig fragt og prisgaranti. Du kan læse mere om, hvad du kan bruge husholdningssprit til samt andre fakta såsom alkoholprocent, ph værdi m.v. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Husholdningssprit anvendelse
Du kan bruge husholdningssprit som rengøringsmiddel til at fjerne pletter med, til at rense elektronik med, eller til at pudse spejle, vinduer eller armaturer med. Denatureret sprit, som det også kaldes, kan også bruges som brændstof i brænderen til fonduesættet eller kogeapparater. Sidst men ikke mindst kan det også anvendes som desinfektion.

Husholdningssprit fakta
Du kan ikke drikke husholdningssprit eller lave spiritus af det, for det er ethanol, som er denatureret, så det enten er giftigt eller har en grim smag eller lugt. Husholdningssprit har en alkoholprocent på 93%. Tidligere kunne det godt lade sig gøre at destillere denatureringsmidlet fra ethanolen i husholdning sprit, men det er ikke muligt længere, eller det er så vanskeligt at gøre, at det vil være alt for dyrt at gøre ift. prisen på spiritus.

Ordet for husholdningssprit engelsk er rubbing alcohol.

Vi sælger også andre slags opløsningsmidler såsom Rense Benzin og Terpentin.