Hulmaskiner

BNT hulmaskine sort - 4 huls til 20 ark
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hulapparat Leitz 5008 WOW 2-huls t. 30ark gul
På vej til lager

Forventet hjemkomst: 07-10-2020

Hulapparat Leitz til brevordnere - Active assorteret
Før DKK 35,31
DKK 30,02 pr. Stk
Skaffevare

Forventet hjemkomst: 02-10-2020

Hugpiber til HDC150 - 2 stk i pakken
Skaffevare

Forventet hjemkomst: 02-10-2020

Discountpriser på alle hulapparater og hulmaskiner på Grafical.dk. Både til 1, 2 og 4 huller. Næsten 100 forskellige modeller i forskellige farver og mærker bl.a. Leitz, Rapid, Office Depot m.fl.. Se også Leitz, Passere og Linealer. Har du papir til at ligge i kroge og gemmere rundt omkring på kontoret, i køkkenet eller måske under sengen. Så er det hvis på tide at komme igang med den helt store oprydning. Der skal indkøbes  mapper, hulmaskiner og faneblade. Det vil gøre det nemmere for dig at komme igang.

Start f.eks. med at få lavet bunker med alt papir. Derefter vil det nok være at foretrække at få ryddet op i det. Hvad skal gemmes i en bunke og det som ikke skal gemmes igennem makuleringsmaskinen.

Nu er det sorteret og du er nu klar til at gå i krig med både 2 og 4 hullers hulmaskiner. Når du har lavet huller i alle arkene kan du begynde at dele dem op i bunker som skal i hver deres mappe. Derefter er de klar til at blive sat ind under hver deres fane.

Det skal lige siges at du selvfølgelig ikke behøver at have både 2 og 4 hullers hulapparater men det afhænger af hvor præcis du ønsker dine huller skal være placeret på arket. Hvis du vælger et af vores hulmaskiner med 2 huller er du rimelig godt garderet.