Hultang

Køb hultang til læder og papir på Grafical.dk. Læder hultang til lave priser ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Hultang » Køb hultang til læder og papir her

Her kan du købe den helt rigtige hultang til at lave huller i læder bælter m.v. Vi har et godt udvalg af hultænger i god kvalitet og med enten en fast hulstørrelse på 1,5 mm eller med 6 variable hulstørrelser på 2 - 4,5 mm. En hul tang er næsten uundværlige når man er kreativ, og ofte får brug for at lave huller m.v. Men selv for ikke kreative mennesker, så er den en rar ting at have, hvis læderbæltet lige skal have et hul mere.

Stort udvalg i hultang

Vi har blandt andet flere typer hultænger, som uden videre kan lave huller i blandt andet læder. Men vi har også en hultang til metal, der er god til at udstanse små huller på 1,5 mm i tags af metal til smykker o.lign. Denne ImpressArt smykketang har to afstandsstykker, så den beskytter metal smykkerne mod ridser og den anden til at regulerer afstanden til bagkanten.

Screw punch alternativ til hulletang

I varegruppen hultang har vi også en screw punch eller på dansk skrue puncher / udstanser, der kan udstanse huller i 3 forskellige størrelser 2 mm, 3 mm og 4 mm med udskiftelige spidser eller hugpiber, som du også kan købe hos os separat, hvis de medfølgende spidser skulle blive væk eller gå i stykker. Denne type hultang kan lave huller i flere lag papir, stof, kraftigt karton, kork, træ finer, læder og metalfolie.

Hultang til læder

Det formål vi oftest oplever, at vores kunder ønsker at bruge en hultang til er læder. Da læder er slidstærk og svært at skære igennem kræves der en god læder hultang. Skæret skal være særdeles stærkt, hvis du f.eks. skal lave bælte huller, eller hvis du lave pyntenitter på et stykke lædertøj.
Men selv for de stærkeste kan det undertiden være svært at trænge igennem et stykke godt tykt læder. Til det formål kan du derfor overveje at anskaffe dig en mere professionel hultang med udveksling, der giver støtte til de tryk du selv kan lægge med hultangen. Dette er især velegnet til personer med svage armkræfter eller dårlige led.

Har du en hultang til læder, men mangler læderet? Så finder du det her.

Hulmaskine til læder

På Grafical.dk tilbyder vi et nøje udvalgt sortiment af hultænger til læder, designet til at imødekomme behovene hos både professionelle håndværkere og entusiaster inden for læderarbejde. Vores hultang til læder er fremstillet af højeste kvalitet materialer, sikrer præcision og holdbarhed for enhver opgave. Uanset om du arbejder på skræddersyede læderprodukter, reparationer eller personlige projekter, er en hulmaskine til læder et uundværligt værktøj i dit værktøjskit. Den gør det muligt at lave nøjagtige bælte huller, hvilket er essentielt for at skabe professionelle resultater. Fra enkle modeller til mere avancerede hultænger med justerbare størrelser og udskiftelige hoveder, har vi det, du behøver for at bringe dine læderprojekter til det næste niveau. Udforsk vores udvalg på Grafical.dk, og opdag, hvordan vores værktøj kan styrke din kreativitet og effektivitet i arbejdet med læder.

Hultang til papir

Bruger du en hultang til papir er det vigtigt at du sørger for at din hultang er skarp. Hvis den ikke er, risikerer du, at din hultang frem for at skære et fint flot hul i papiret i stedet river et hul med ujævne kanter der kan ødelægge det æstetiske udtryk.

Hvis du i stedet for en hultang til papir ledte efter et stansejern til papir kan du finde det her.

Hul tang tilbud

Gå ikke glip af de gode hultang tilbud på Grafical.dk ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Som modtager af nyhedsbrevet får du ikke alene besked, når vi f.eks. har momsfrie dage eller fri fragt. Du deltager også automatisk i lodtrækningen om fede præmier fra f.eks. Kay Bojesen, Georg Jensen og Kähler mfl. Som en lille bonus giver vi nye modtagere af vores nyhedsbrev en velkomstgave i form af en rabatkode. Koden kan du f.eks. bruge til at gøre dit hultang køb endnu billigere.

Hultang FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål om hulletang her.

Hvad er en hultang?

En hul tang er en tang, som bruges til udstansning af huller. Man kan få en hulletang der laver en bestemt størrelse, men man kan også få en hul tang som kan lave flere forskellige hulstørrelser.

Hvad bruges en hultang til?

Man kan blandt andet bruge en hultang læder, som kan lave huller i læder for eksempel hvis du skal lave et hul i bælte.

Hvor kan man købe hultænger?

På Grafical.dk har vi et stort udvalg af hultænger. Klik her og se de store udvalg.