Hultang

Her kan du købe den helt rigtige hultang til at lave huller i læder bælter m.v. Vi har et godt udvalg af hultænger i god kvalitet og med enten en fast hulstørrelse på 1,5 mm eller med 6 variable hulstørrelser på 2 - 4,5 mm. En hultang er næsten uundværlige når man er kreativ, og ofte får brug for at lave huller m.v. Men selv for ikke kreative mennesker, så er den en rar ting at have, hvis læderbæltet lige skal have et hul mere.

Vi har blandt andet flere typer hultænger, som uden videre kan lave huller i blandt andet læder. Men vi har også en hultang til metal, der er god til at udstanse små huller på 1,5 mm i tags af metal til smykker o.lign. Denne ImpressArt smykketang har to afstandsstykker, så den beskytter metal smykkerne mod ridser og den anden til at regulerer afstanden til bagkanten.

I varegruppen hultang har vi også en screw punch eller på dansk skrue puncher / udstanser, der kan udstanse huller i 3 forskellige størrelser 2 mm, 3 mm og 4 mm med udskiftelige spidser eller hugpiber, som du også kan købe hos os separat, hvis de medfølgende spidser skulle blive væk eller gå i stykker. Denne type hultang kan lave huller i flere lag papir, stof, kraftigt karton, kork, træ finer, læder og metalfolie.