Håndklæderuller

Køb håndklæderulle billigt på Grafical.dk ✓ Stort udvalg af håndklæderuller ✓ Prisgaranti ✓ Gratis levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Katrin 476512 Aftørringspapir Basic M 1 lag 20,5 cm x 300 m - 6 ruller
2 anmeldelser
Før DKK 439,00
DKK 373,15 pr. Kartoner
På lager - Levering 1-3 hverdage

Håndklæderulle - DK's billigste håndklæderuller

Hos Grafical.dk finder du et stort udvalg af håndklæderuller. Til arbejdspladsen finder du større håndklæderuller, f.eks. til storkøkken, toiletter, værksteder og fabrikker. Vi kan selvfølgelig levere engangshåndklæder hurtigt når du mangler. Flere modeller er mærket med f.eks. Svanen, Blomsten og FSC. Håndklæderulle er det hygiejniske alternativ til stofhåndklæder og varmeblæsere. Håndklæderuller i størrelsen mini er den mindste størrelse håndklæderulle vi har.

Vi sælger håndklæderuller i store mængder, det er et eftertragtet produkt, som mange firmaer bruger. Det er ikke gået over og blive en ting mange privat personer bruger, men de fleste firmaer har en dispensere til enten håndklædeark der er super effektiv mod spild eller de almindelige håndeklæderuller.

Stort udvalg af håndklæderuller

Til håndklæderulle sælges der ofte dispenserer der har sensor, da det er mere hygiejnisk end de dispenserer der er beregnet til håndklædeark, da du rører ved mere end det du selv skal bruge og spreder bakterier. Dispenserer til håndklæderuller er mere hygiejniske og sparer mere på papiret end ved de almindelige håndeklædeark dispenserer. Her kan du købe dispenserer til håndklæderuller.

Dispenserer til håndklæderulle bruges ofte i køkkener, da det er hygiejnisk og godt. Det er næsten lige meget hvilken størrelse papirhåndklæder du vælger, du skal blot sikre dig, at dispenser og rulle passer sammen. Det er super nemt, at sætte håndklæderuller i disse dispenserer, dog kræver det en smule træning inden man helt er sikker på man kan gøre det rigtigt.  

Hvilken håndklæderulle skal du vælge?

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af håndklæderuller i størrelsen midi. Vi sælger vores varer rigtig billigt. Hvis du fortryder dit køb har du op til 14 dages fortrydelsesret. Det er altid en god ide at læse handelsbetingelserne igennem inden du laver et køb. Det er altid vigtigt når du handler på nettet. Håndklædeark i ruller benyttes ofte til køkkener, hvor personalet selv fylder op med papir. Man ser ikke så ofte mere at disse former for dispenser bliver brugt til toiletter.

Du kan under "tilhørende varer" finde den rigtige håndklæderulle der passer til den dispenser du har valgt. Det kræver ofte at holde tungen lige i munden når du bestiller dispensere og tilhørende papir. Der er meget at vælge mellem, derfor er du også altid velkommen til at kontakte kundeservice der kan guide dig frem til det rigtige. Man skal huske at håndklæderuller fås i flere størrelser måde mini, midi og maxi. Her kan du købe håndklæderulle i størrelsen mini, brug filtrene til at sorterer efter rulle størrelser.