Håndklædeark nonstop

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af håndklædeark nonstop. Vælg mellem Classic, Excellent og Nature. Mange af vores modeller er mærket med f.eks. Blomsten, PEFC og Svanen.
Håndklædeark er det hygiejniske alternativ til stofhåndklkæder og varmeblæsere. Håndklædeark med nonstop. Håndklædeark er det ultimative alternativ til varmeblæsere og stofhåndklæder. Håndklædeark med nonstop er super effektive og lette at benytte. Der findes dispenserer beregnet til disse nonstop håndklædeark. Her er der en varegruppe der rummer mange dispenserer, der er både dispenserer til multi-, nonstop-, c- og cz-foldede håndklædeark.

Vi har håndklædearkene i 1-lags, 2-lags og 3-lags. Vi sælger dem i farverne blå, hvid og natur. Kvalitetsmæssig kan du vælge mellem nyfibre, genbrugsfibre eller en blanding af det. Kvaliteten er god og prisen er super lav. Her får du kvalitets håndklædeark super billigt.

Håndklædearkene kan købes i mange mærker. Der er bl.a. mærkerne som Neutral, Satino, Lotus, Katrin, Care-Ness og mange flere. Der er et stort udvalg, og alle ligger forskelligt i forhold til prisklasse, så det er om at finde det du ønsker til den rigtige pris.

Hvis det ikke er håndklædeark med nonstop du ønsker har vi et stort udvalg af håndklædeark med c-fold. Vi har også mange andre håndklædeark, som tag et kig rundt i webshoppen.