Glasflasker

Flotte og praktiske glasflasker, krukker med Olie-/eddikeprop i metal og plast. Så den kreative side skal findes frem så der kan laves pynt på og i flaskerne. Altid faste lave priser. Lav super flotte dekorerede flasker, som du både kan bruge til opbevaring, som pynt i hjemmet, eller som flot bordpynt til din næste fest. Vores flasker og glasartikler kan udsmykkes på flere måder, så det passer til din smag. Glasset kan tåle at gå i ovnen, hvis du har brugt en farve der skal hærdes.

Ønsker du at dække flasken med en grundfarve, kan du gøre brug af vores glas- og porcelænsmaling. Malingen fås i mange flotte farver i typerne: Transparent, Metallic, Dækkende og Frosted. Alt efter hvilken type du vælger, kan det være forskelligt om det skal hærdes i ovn eller ej.

Skal flaskerne have detaljerede tegninger eller mønstre, kan du anvende glas- og porcelænstuscher. Tuscherne fås med flere forskellige skrivebredder, og med farver som er dækkende, eller halvtransparent, med og uden glitter.

Både børn og voksne kan anvende tuscherne til tegninger, eller mønstre på glasflaskerne. En super god idé til f.eks. dekoration på konfirmationsbordet, med blomster i, eller som gave fra børnene til mor og fars olier og eddiker i køkkenet.
Som ekstra tilbehør kan du købe en billig olie/eddike prop, som kan monteres på flasken.

En anden idé kunne være dekopage med silkepapir og servietter. Påføres nemt med vores dekoupagelak til glas, ved brug af en fin pensel.