Fuglehuse

Fuglehus i træ til haven. Find fuglehuse tilbud på Grafical.dk ✓ Tilbudspriser ✓ Hurtig levering ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelse
Fuglehuse Højde: 7 cm - 60 stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Fuglehus » Køb fuglehuse til haven online her

Fuglehuse, fugle foderbræt, fuglekasser og redekasser. Ja et fuglehus har mange navne og her på Grafical.dk finder du et stort udvalg af søde fuglehuse, som du har muligheden for selv at dekorere. Du kan blandt andet finde et fuglehus i træ eller en fuglekasse i papmaché. Du kan også finde et foderbræt til fugle, hvor maden kan ligge i bunden på huset. Her finder man både et lille, mellem og et stort fuglehus. Et fuglehus mål kan være alt fra 6cm til 20 cm i højden.

Find fuglehuse tilbud på Grafical.dk

Hvis du også elsker at høre fuglefløjt og nyder at se de søde fugle flyve rundt i haven, så kan du byde dem velkommen til haven med et fuglehus i træ, hvor du kan lægge fuglefrø ud til dem. Du finder vores sortiment af fuglehus til haven lige her på Grafical.dk. Vi har også et fuglehus til småfugle, som blandt andet mejser, hvor sådan et fuglehus kaldes en mejsekasse. Mejsekasserne kan hænges op med ca. 1 fuglekasse pr. 200 m2 i haven. Hvis du ønsker at se flere stære eller spurve i haven, så gør det ikke noget at sætte redekasserne tæt, da de yngler i flok.

Fugle huse kan benyttes hele året, da fuglene søger i ly for vind og vejr i efteråret og om vinteren. Men når ynglesæsonen er forbi, så er det en god ide at rense fuglehuset, da bunden kan blive rådden og så falder de søde små unger nemlig ud af bunden. Man kan bruge handsker til rengøring af fuglehuset. De fleste fugle foretrækker en ny eller ren redekasse til når de skal have et nyt kuld unger.

Hjemmelavet fuglehus til haven

Er du en af de kreative sjæle, som vil give sig i kast med et diy fuglehus. Så er de fuglehuse, som du finder her på siden, de mest velegnede til byg selv fuglehus børn og voksne. Her finder du både kreakasser med lav selv fuglehus, fuglefoderbræt og fuglehus i træ. I kreakasserne finder du materialer til at man selv skal samle et foderhus til fugle. Dertil kan du købe lige det maling og tusser, som du ønsker at dekorere dit fuglefoderhus med.
Arbejder du på en skole eller i en institution, så har vi små fuglehuse med 60 styk pr. kasse, som er ideel til et kreativt projekt med børnene. Et hjemmelavet fuglehus til haven kunne være en god gave til forældrene, som de kan sætte ud på terrassen eller hænge i træet. Så kan børnene være med til at lægge fuglefrø ud til fuglene, så de kan se og høre hvordan fuglene begynder at flyve rundt i haven og kvidrer. Det giver både en masse læring om fugle samt at børnene får stimuleret flere af deres sanser.

Du kan her på Grafical.dk finde gode ideer og masser af inspiration til hvordan du kan byg et fuglehus og på den måde lave dine egne sjove fuglehuse.

Foderhus til fugle

Køb fuglehus byg selv online på Grafical.dk. Her får du både et fuglehus foderbræt til billige priser samt en hurtig levering når du bestiller fuglehuse til haven. Ønsker du at få et lidt bedre fuglehuse tilbud, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, så kan du altid være opdateret når vi kører super gode tilbud på dine yndlings varer, eller når vi holder kampagner med blandt andet gratis fragt mm. Du kan også tilmelde dig som bruger på Grafical.dk, så optjener du nemlig 5 % i bonus hver gang du lægger en ordre, som du kan bruge på dine fremtidige ordre. Det er virkelig smart og ganske gratis.

Der er flere fordele ved at have mange fugle i haven. For eksempel fanger fuglene nemlig mange smådyr og insekter, som vi ikke ønsker at have i haven. Nogle fugle fanger over tusindvis af insektlarver for at fodre deres fugleunger. Derudover kan du også skabe endnu mere liv til haven med et insekthotel. Et insekthotel indeholder forskellige rum til forskellige insekter, sommerfugle og andre små kryb, som kan søge skjul heri. Det er godt at have insekter i haven, men man kan for eksempel placere insekthotellet et sted bagerst i haven, hvor der er ly for blæst og regnvejr, men gerne solrigt.