Frugtposer

Frugtpose i stort udvalg online. Tilbudspriser på frugtposer ✓ Hurtig levering af frugtposen ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Frugtposer » Køb en billig frugtpose her på Grafical.dk

Køb frugtposer billigt online på Grafical.dk og få dem leveret hurtigt direkte til din adresse. Frugtposer kan anvendes til opbevaring af frugt, grøntsager og andre fødevarer. Du kan både finde frugtpose i plast, papir og stof. Papirposer til frugt er brune og har snor. Vores frugtposer plast er magen til dem, du typisk finder i supermarkedet, når du selv tager æbler, pærer, bananer eller grøntsager såsom kartofler, tomater m.v. Denne type frugtpose kaldes også for en knudepose, fordi frugtposen er let at binde en knude på. Så hvis du er på udkig efter en billig frugtpose, er du kommet til det helt rigtige sted.

Er frugtposer plast og en knudepose det samme?

Du kan vælge mellem 4 forskellige størrelser af denne type plastik frugtpose, de 3 typer af frugtposen er på rulle og den sidste model af knudeposer er i en smart papdispenser, ala dem du kan tage engangshandsker ud af, så det er nemt at tage en pose ud. En frugtpose er en bæredygtig løsning til at transportere og opbevare frugt på, og derudover er en frugtpose ofte lavet af økologiske materialer og kan genanvendes igen og igen, i stedet for at skulle smides væk efter én brug. Det er en nem måde at reducere sit brug af engangs emballage, og beskytte miljøet.

Giv børnene stof frugtposen med i skole

Den sidste slags frugtpose vi har, er frugtposer stof, som du kan få i 2 farver enten lys naturfarve eller i hvid. Frugtposer i stof er gode til at give børnene med i skoletasken eller idræts tasken, så frugten eller madpakken ligger for sig selv. Disse stofposer er lavet af 100% bomuld og har en snørelukning. Stof frugtposen er ret billige, så der sker ikke så meget, hvis dit barn glemmer sin frugtpose i skolen eller i gymnastiksalen.

Se også vores store udvalg af fryseposer.

Stort udvalg af Frugtposer. Vi har billige priser på frugtpose i flere størrelser i materialerne plast, stof og papir. God kundeservice og mere end 50.000 produkter på lager med hurtig levering.

Frugtpose DIY

Det er ikke alle der ønsker at købe en færdiglavet frugtpose. Faktisk får vi mange henvendelser fra kunder, der er interesseret i at lave deres egne frugtposer. F.eks. en hæklet frugtpose. Vi har naturligvis alt hvad du skal bruge af hæklenåle og garn, så du kan give dig i kast med sådan et spændende projekt. Hvis du foretrækker at lave dine egne genanvendelige frygtposer i stof frem for at købe en færdiglavet frugtpose her, så har vi naturligvis også alt hvad du skal bruge til at sy frugtpose.

En frugtpose er lavet af økologiske materialer som bomuld, som er bæredygtige og kan genanvendes igen og igen. De er også lavet af naturlige materialer, så de er sikre at bruge sammen med mad. Frugtpose er også nemme at rengøre, de kan vaskes i maskine eller håndvask.

Frugtposer til børn

Til dine børns madpakke kan en frugtpose være det helt rigtige valg for at holde frugten frisk og god. Til dette formål kan du både bruge frugtposter i stof og frugtposer plast. Genanvendelige frygtposer kan til dette formål være en fordel, da det ellers hurtigt kan blive dyrt i engangsposer til frugt. I børnehaven og skolen kan det være svært at holde rede på frugtposer børn og hvilken pose der tilhører hvem. Heldigvis kan du nemt holde rede på det med en lille navneseddel i form af et klistermærke, der klistres på posen. Eller du kan sy navnesedler i en stofpose. Eller måske ligefrem brodere det i.

Frugtpose er en bæredygtig løsning til at transportere og opbevare frugt på. De er lavet af økologiske materialer, kan genanvendes igen og igen, og er nemme at rengøre. De findes i et væld af designs og størrelser, så de kan matche ethvert formål og passer til enhver frugt. Skift til en frugtpose i dag og vær med til at beskytte miljøet.

Har du brug for hjælp til at gennemføre din bestilling af frugtpose, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon. De sidder klar til at hjælpe dig videre med dine spørgsmål til frugtpose.