Frugtposer

Frugtpose i stort udvalg online. Tilbudspriser på frugtposer ✓ Hurtig levering af frugtposen ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Frugtpose - Køb frugtposen billigt online

Køb frugtposer billigt online på Grafical.dk og få dem leveret hurtigt direkte til din adresse. Frugtposer kan anvendes til opbevaring af frugt, grøntsager og andre fødevarer. Du kan både finde frugtpose i plast, papir og stof. Papirposer til frugt er brune og har snor. Vores frugtposer plast er magen til dem, du typisk finder i supermarkedet, når du selv tager æbler, pærer, bananer eller grøntsager såsom kartofler, tomater m.v. Denne type frugtpose kaldes også for en knudepose, fordi frugtposen er let at binde en knude på.

Frugtposer plast kaldes også for en knudepose

Du kan vælge mellem 4 forskellige størrelser af denne type plastik frugtpose, de 3 typer af frugtposen er på rulle og den sidste model af knudeposer er i en smart papdispenser, ala dem du kan tage engangshandsker ud af, så det er nemt at tage en pose ud.

Giv børnene stof frugtposen med i skole

Den sidste slags frugtpose vi har, er frugtposer stof, som du kan få i 2 farver enten lys naturfarve eller i hvid. Frugtposer i stof er gode til at give børnene med i skoletasken eller idræts tasken, så frugten eller madpakken ligger for sig selv. Disse stofposer er lavet af 100% bomuld og har en snørelukning. Stof frugtposen er ret billige, så der sker ikke så meget, hvis dit barn glemmer dem i skolen eller i gymnastiksalen.

Se også vores store udvalg af fryseposer.

Stort udvalg af Frugtposer. Vi har billige priser på frugtpose i flere størrelser i materialerne plast, stof og papir. God kundeservice og mere end 50.000 produkter på lager med hurtig levering.